2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47686 بازدید | 507 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان چرا فکر میکنید یه دکتر باید حتما با دکتر ازدواج کنه

برادر ایشون هم میگند درآمد و وجه اجتماعی خوبی دارند

یکی از آشناهای ما خودش ی مرد بیکار و خلاف کاره و همه کارس ی زن گرفته دکتر بی هوشیه و بهرحال از مرده ک سواد راهنمایی و سیکل هم فکر نکنم داشته باشه خیلی سرتره ولی عاشق همند و زندگی خوبی ب ظاهر دارن و مرده هم خودشو جمع کرده

و دکتری ک خودم پیشش سزارین شدم دکتر زنان شناخته شده ای هست توی بندرعباس متوجه شدم همسرشون ضایعات دارن و بسیار هم موفق اند

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
چه جالب اونوقت برادر من پزشک متخصص هست خانمش ارشد داره گفت به هیچ وجه کادر پزشکی نمیخام

قبول میکنی برادرت مطمعنم برای خانمش بهترین خرج ها رو میکنه من خودم دوست دارم شاغل شم معلم ابتدایی ولی پسریکه انتظارش زیاد باشه به درد زندگی نمیخوره من از این موردها دیدم میگم مردیکه چشمش به دنباله پول زن باشه به درد جرز دیوار نمیخوره انتظار رو نگاه......

دوستان چرا فکر میکنید یه دکتر باید حتما با دکتر ازدواج کنه برادر ایشون هم میگند درآمد و وجه اجتماعی ...

اون دختر الان نه بعد از چند سال بعد متوجه میشه چیکار کرده واقعا بعضی دخترها دستی دستی ارزش خودشون رو میارن پایین همین اتفاق برای یکی از فامیل های ما افتاد زن پرستار مرد ویولون ساز بود اصلا چند سال پیش طلاق گرفتن می دونی دختر چی گفته بود گفته بود خاک به سر کشته مرده شوهر شدم با هم چین مردی ازدواج کردم دیدی دختر نباید با پایین تر از خودش ازدواج کنه کسی مخالف هس ریپلای نزنه به جز استارت

دوستان چرا فکر میکنید یه دکتر باید حتما با دکتر ازدواج کنه برادر ایشون هم میگند درآمد و وجه اجتماعی ...

تو از دل اون زن خبر داری بابا شاید واقعا خوشبخت هس اما نمیشه گفت این استنثنا در اومد همه باید اونجوری باشن

بله و یا شاید. آخه برادرم به اندازه یه دکتر درمیاره

برادرت باید چند برابر ی دکتر درآمد داشته باشه که ی خانم دکتر قبول کنه زنش بشه ! این از درآمد که داداشت معیار های لازم رو نداره !!!