2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47686 بازدید | 507 پست
من سال سه هستم  ازمون ۲۰۰ تومن که خوبه  بدون سرمایه هیچ دانشجویی نمیتونه بره  شما ...

تلاش واسه پذیرش گرفتن هر جایی که راه بدن 

میگم پزشک نیستم ولی باهاشون بیشتر از خواهرم زندگی کردم!!! ۲۰۰ ملیون واسه خیلیا زیاده 

تازه اگه قبول نشی باز ۲۰۰ تومن دیگه 

شما تازه سال سه هستی و داغ 

پیش بری متوجه میشی چه خبره 

خوبه این خودکشی رزیدنت ها شده معضل 

مردن از فشار کار به خاطر ۷۲ ساعت نخوابیدن 

بعد شما از اینا خبر ندارید و دانشجوی پزشکی هم هستید!

خب این خانوم تازه دانشجوی عمومیه، خواستگار هم صادرات وارداته! من‌ تو این مورد آقا رو واقعا بالاتر می ...

خب ازدواج یه چشم انداز بلند مدته چند سال دیگه اقاعه خیلی پایینتره

حتی اگه طرف دندونپزشک هم باشه ولی یه پزشک متخصص خیلی بالاتره ازش ، دوستم پزشک عمومیه با دندونپزشک ازدواج نکرد بخاطر این موضوع ، البته همین الان که عمومیه با کارای زیبایی که انجام میده درامدش از دندونپزشک بالاتره

🏃🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو فقط رو زبان کار کنن برن المان و انگلیس یا حقوق عالی نمیخواد ظرف شور شن البته اگه سهمیه ای ...

نه گفتم که رتبه دو‌رقمی کنکور هم بودن 

ولی مهاجرت واسه پزشکا خیلییییی سخت تر از مهندسی هاس

تلاش واسه پذیرش گرفتن هر جایی که راه بدن  میگم پزشک نیستم ولی باهاشون بیشتر از خواهرم زندگی کر ...

از همه شون خبر دارم 

و معتقدم تخصص خوندن تو ایران اشتباه محضه تو عمومی این مشکلات زیاد پیش نمیاد  

الان سالهای گذشته حدود ۶۰۰۰ نفر پزشک مهاجرت کردن چطور بوده پس ؟ 

عموی منم این رویا پردازی هارو داشت میگفت زنم کارمند رسمی فلان جا باشه با فیش حقوقی بالا در نهایت با ...

آره  

ما هم داشتیم می گفت حتما باید کارمند باشه زنم

الآن چند سالی است که از زندان مهریه آزاد شده

به روی زنش می آورده زشتی 

خانمش هم مهریه را گذاشت اجرا 

ازدواج با ملاک کاغذی بهتر از این نمیشه

من اولی را میپسندم برای زندگی دندانپزشک هم درسش زودتر تموم میشه هم درامدش خیلی بیشتر از پزشک عمومیه 

ولی ربطی به ما نداره 

خودتون دخترها رو بیرون ببینید هر کدام به دلت نشست برید اول با اون صحبت کنید 

به نظرم اخرش داداشت با یکی که شغلی نداره دیپلمه ولی خوشگل ازدواج میکنه

نه گفتم که رتبه دو‌رقمی کنکور هم بودن  ولی مهاجرت واسه پزشکا خیلییییی سخت تر از مهندسی هاس

اره از مهندسی سخت تره ولی باور کن اونقدراهم سخت نیست خیلیا دارن میرن با یه رزومه ی معمولی و زبان خوب ، انگلیس و المان کاملا راحت و در دسترسه

امریکا و کانادا هم دو سال تلاش و وقت گذاشتن میخواد 

🏃🏻‍♀️

پزشک متخصص که نوبت هاش چند ماهه باشه پول پارو کنه همون قدیمی هان  تو جدیدا اینجور نیست

تخصص رشته ی تاپ باشه هنوزم عالیه

وگرنه ایران اصلا تخصص نباید گرفت با این وضعیتش

🏃🏻‍♀️

من دیگه اینجا بحثی نمیکنم 

یه فیزیوتراپیست درآمدش بیشتر از پزشکه ولی اینجا فکر میکنن پزشکی خیلی بالاس 

دوستم رزیدنت هست دانشگاه اصفهان میگفت این جدیدا که قبول میشن و میان بیمارستان هییییچییییی نمیفهمن و امسال با ۱۵۰۰۰ هم پزشکی قبول شدن 

فقط خدا به داد ما برسه که قراره ده سال دیگه بریم زیر دست اینا 

پزشکای  بی سواد و خودبرتربین

یکی و میشناسم معیارش دقیقا اینا بود و چیزی که نصیبش شد کاملا برعکس😅 تک دختر شد ۵ تا بچه، وضع مالی پ ...

فامیل ما رفت خواستگاری دختر  از منطقه ی یک  تهران (پسر شهرستانی) گفته بود دختری که می خوام تا هفت پشت تهرانی اصیلن و تک دختر بود

نهایت دختری از روستا بهش جواب داد. پنج دختر بودند با دختر اول ازدواج کرد   

اونها هم منتظر نشستن تا خانواده ی ندید بدید و تازه به دوران رسیده ی شما بیان خواستگاریشون

همین که دو مورد را همزمان در نظر دارید چقدر زشته 

حتما اولی را که برید میگید بریم اون یکی جا را هم ببینیم 

بر می گردیم.

می خواهید اصلا برید لیست تمام دانشجوهای پزشکی را در بیارید؟

در ضمن خیلی بی شخصیت هستید که دارید راجع به هیکل و رنگ پوست مردم تاپیک می زنید

من دیگه اینجا بحثی نمیکنم  یه فیزیوتراپیست درآمدش بیشتر از پزشکه ولی اینجا فکر میکنن پزشکی خیل ...

دقیقا زمانی که نتایج دادن اینجا با چه رتبه هایی میگفتن پزشکی اوردن والا من که دهه شصتیم نهایتا یکی با رتبه 1000 پزشکی زاهدان میاورد 

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚