2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47688 بازدید | 507 پست
چند سالشونه؟ ۴۰ سال؟ ۵۰ سال ؟؟؟  الان یه پزشک ۳۰ ساله چی داره؟؟؟؟

۴۰ وضع زندگیش خوبه خب الان پزشکا از اکثر شغلا وضعشون بهتره خب😐 

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
پایین نیست ولی از نزدیک باهاشون زندگی کردم و از همه چیزشون خبر دارم  دوران طرح، کتک خوردنشون ت ...

عزیزم اون اصطلاحه کدوم منشی ای بیشتر از پزشک درآمد داره اخه؟

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفید باشه  پزشک باشه  خدایی ملاکارو باش !! اصلا برادرت به بلوغ فکری نرسیده وقت ازدواجش ن ...

منم چنتا پست بالاتر همین نظر هارو دادم خدایی انگار طرف داره میره لباس بخره

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
شاید دوستای شما تلاشگر نیستن الان از سال سه به بعد همه میرن تو کار زیبایی با بوتاکس راحت میشه روزی ...

تلاشگر نیستن؟ اتفاقا ۴ نفرشون کیلینیک دارن 

ولی بقیشون معتقدن این کارهای زیبایی واسه جهان سومی هاس و دوس ندارن 

یکیشون ۴ ساله در تلاشه واسه مهاجرت به آلمان 

یکیشون هم واسه استرالیا 

ولی هنوز بعد از ۴ سال نشده

تو سال ما رتبه های دو رقمی بودن، تلاشگر نبودن؟ 

واسه این کشورا باید آزمون بدی که آزمونش هم میگفتن  ۲۰۰ تومنه 

عزیزم ما انقد باهم صمیمی هستیم که اس واریزی هم میاد تو گروه میفرستن و میدونم الکی ناله نمیکنن

شما الان سال چند هستی؟

پزشکا مهاجرت هم واسشون سخته  الان چند تاشون از نزدیک میبینم از خداشونه برن از ایران به قول خود ...

بهشون بگو فقط رو زبان کار کنن برن المان و انگلیس یا حقوق عالی نمیخواد ظرف شور شن

البته اگه سهمیه ای نباشن و با معدل ۱۲ دانشگاه شونو تموم نکرده باشن

🏃🏻‍♀️

من دهه ی هشتاد خواستگار سنتی خونه راه نمی دادم.

از مادرها و خواهرهایی که دوره می افتادند برای پسرشون خواستگاری متنفر بودند

ملاک هایی هم رو برگه داشتند.

واقعا این مدل ازدواج دمده است.

مشخصات زن آینده رو برگه دست مادر و خواهر

این بدبخت ها که در موردشون تاپیک هم زدند

دوران طرح و رزیدنتی اره واقعا سخته ولی همه ی پزشکی این نیست اگه تخصص یه رشته ی تاپ مثل چشم و پوست و ...

خب این خانوم تازه دانشجوی عمومیه، خواستگار هم صادرات وارداته! من‌ تو این مورد آقا رو واقعا بالاتر میدونم 

تلاشگر نیستن؟ اتفاقا ۴ نفرشون کیلینیک دارن  ولی بقیشون معتقدن این کارهای زیبایی واسه جهان سومی ...

من سال سه هستم 

ازمون ۲۰۰ تومن که خوبه 

بدون سرمایه هیچ دانشجویی نمیتونه بره 

شما که خودت پزشک نیستی چرا سعی میکنی انقدر بکشونیشون پایین ؟ 

بعد هم منظور از تلاش چیه ؟ منم الان دو ساله دارم زبان میخونم اینم باید جزو سالهای تلاشم برای مهاجرت حساب کنم ؟ 

عموی منم این رویا پردازی هارو داشت میگفت زنم کارمند رسمی فلان جا باشه با فیش حقوقی بالا در نهایت با ی دختر فوق العاده سطح پایین ازدواج کرد و نه تنها خانه داره بلکه وضع مالی پدرش انقدر بده که عموم خرج پدرزن و مادرزن و خواهر زن مجردش و میده 😂😂😂😂

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
داداشت چ رویی داره  واقعا من موندم چرا فک میکنین شما انتخاب کنید  نوبتی هر دو تا شو برین ...

عزیزم مگه باید هر خواستگاری را راه داد؟

دمشون را بگیرن بندازنشون بیرون .

چنین آدم هایی را حتی نباید راه داد