2777
2789
عنوان

دلم گرفته

221 بازدید | 16 پست

من عاشق عیدو خرید عیدم امسال بنا به خرجایی ک برامون پیش اومد توان خرید یک جورابم نداریم دلم میسوزه 

خونه پدرم بودم همیشه سرتاپام نو بود حتی لباس خونگی برای عید امسال نه تونیک گرفتم ن حتی لباس زیر 

ناراحتم شوهرمم واقعا دستش نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب امسال اینجور سر کن تا سال بعد 

مطمئناً سال بعد بهترین هارو برات میخره 

خودت داری میگی دستش خالیه

امسال هم برات خاطره میشه

یه چیز دیگه 

فداتشم فکر کردی خودت هیچی نداری بخری؟؟؟

بقران من یه جفت جورابم نخریدم

اگه بیایی خونه مارو ببینی بغض خفه ات می‌کنه

مادرم رفته قهر 

همه وسایل خونه رو هم برده 

منو بابام تنها داریم فقط غم میخوریم

دورت بگردم بدتر از تو خیلی هست 

نمونه ش خودم

حالا مهریه مادرمو بعد سی سال زندگی از کجا بیاریم؟؟؟؟

اگه تو فهمیدی منم میفهمم

ناراحت نباش منم امسال عید نمیتونم خرید کنم ماهم یه گرفتاری هایی برامون پیش اومد که توان خرید نداریم ...

هردو تا مون تو این شرایط مربض شدیم اون قلب من افسردگی 

هردو تا مون تو این شرایط مربض شدیم اون قلب من افسردگی 

اخه چرا باید افسردگی بگیری بابا بخدا انقدر سختی هست انقدر گرفتاری هست باید یه جوری زندگی کنیم دیگه .من خودم کار میکنم دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم پیششون باشم مجبورم کارکنم مستاجرم هزارجور گرفتاری دارم ولی باز خودمو میزنم به بیخیالی .میگذره دیگه