2777
2789
وقتی‌‌ توشکم‌مادرت‌ بودی‌ چیزی‌به‌یاد‌داری‌ مرگ‌هم‌همینطوره‌.خاموشی‌مطلق‌.بهشت‌وجهنم‌همش‌تواین‌دنیاس ...

خودتون بو مثال خودتون صحت حرفتون رو نقض میکنید

یعنی چی چون دوران جنینی رو یادت نیست پس مرگ هم نابودیه؟ 

دوران جنینی به یاد نمیاد اما به این معنا نیست که حیاتی‌ وجود نداشته! جنین زنده اس قلبش میزنه

یا چون اکسیژن قابل دیدن نیست نمیتونیم بگیم وجود نداره!

بهشت و جهنم نمیتونه تو این دنیا باشه چون این دنیا قابلیت اجرای عدالت رو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به مرگ که فک میکنم میگم تا ابد که قرار نیست تو این دنیا باشم باعث میشه خیلی مشکلات رو بهتر تحمل ...

خب فکر بعدی ک میزنه ب سر آدم اینه ک تا کی تو دنیای بعد هستیم

اصن این جاودانه موندن قابل هضم نیست

با کدوم خانواده و کدوم شکل تو چ شرایطی 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
به شما مربوط نیست. اولش نوشتم به نظر من. اون بالا هم نوشته تبادل نظر. حداقل نوشته های سایت رو بخون

خیلی مربوطه چون دوتا بچه تو سایت اینو میخونن و فکر میکنن راسته بدبخت میشن اعتقادات واسه خودت نگه دار

چجوری دیدی

قشنگ روح ازبدنم جداشدتمام جونم جمع شد رسید به انگشت پام خیلی دردآورهست بعد رفتم روی سقف همه چیو دیدم عزرائیل خیلیییییی زیباست خیلی گریه کردم به دخترم اشاره کردم گفتم بچم خندید گفت فرصت داری وقتی رفت خونم‌مثل طوفان شد ومن برگشتم به بدنم 

راسته ک میکن خودکشی کنی تا اخر اویزون میمونی؟

کسی چه خبر داره خواهر من ما ک اون دنیا رو ب چشم ندیدیم شاید الانم زندگی مون ی توهم هست و ما وجود نداریم😂

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

فکر اینک خونواده الانم تغییر کنه هم حالمو بد میکنه

اخ گفتی٫ نفس ادم‌میگیره 

هیچ نمیدونیم چی ب چیه 😵‍💫

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
خودتون بو مثال خودتون صحت حرفتون رو نقض میکنید یعنی چی چون دوران جنینی رو یادت نیست پس مرگ هم نابود ...

ببین‌خدا‌ ادمو‌ نیافریده‌که‌هم‌تواین‌ دنیازجر‌ بکشه‌ وهم‌اون‌ دنیا‌.چون‌پس‌ازمرگ‌جسم‌ازبین‌میره‌وروح‌شخص‌میره‌بدن‌کسی‌دیگه‌که‌تازه‌متولد‌میشه

خیلی مربوطه چون دوتا بچه تو سایت اینو میخونن و فکر میکنن راسته بدبخت میشن اعتقادات واسه خودت نگه دار

بازم به شما مربوط نمیشه. این سایت هم سن مناسب برای عضویت داره.  هر کسی نظر خودش رو داده. حتی بعضی ها به تناسخ اعتقاد دارن. منم نظرم رو گفتم.شما مشکلت چیه؟ بهت فشار میاد توی تبادل نظر نیا. چون هر کسی نظر خودش رو میگه.

تو هم اعتقادات رو برای خودت نگه دار. 

خدا کنه توهم باشه ا😂

نهههه من اینقدر دارم برا زندگی کرده زحمت میکشم بعد تهش توهم باشه😂😂

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."