2777
2789
تمام ادیان الهی اعتقاد دارن بهشت وجهنم وجود داره و انسان بعد از مرگ به این مکان ها میره علم ثابت کر ...

اگه ۵ دقیقه قبل مرگ همه چیز رو به یاد میاره پس اونیکه یه دفعه  داخل تصادف میمیره چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من نیمه شب یادش میفتم ک دیگ نیستیم و قراره همو نبینیم تموم شیم برا همیشه نفسم میگیره

اصن اگ قراره زنده بشیم چطوری ایم؟؟کجا چطوری؟؟ و اینک دیگ مرگی نیس اخه ؟ینی همین تکنولوژی و شاغل بودن و اینا هم هس یا یچی دیگس

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

نمیدونم. بعد فوت مادربزرگم هرچی بهش فک کردم دیدم نمیفهمم هیچکسم تاحالا نفهمیده. عجیب برام اینه که هممون میمیریم ولی تقریبا کسی خیلی بهش فک نمیکنه که کجا میره. انگار همه میدونن علمش وجود نداره

بنفشه🍃

قطعا اون دنیایی هست 

خیلی از افراد با دین های متفاوت بودن که تجربه ی پس از مرگ دارن و بخاطر تشابهه تجربه ی افراد میشه گفت این تجربیات ناشی از واقعیته نه توهم یا بیماری

توصیه میکنم برنامه ی زندگی پس از زندگی رو ببنید

از طرف دیگه...معجزه ی عصر ما قرآن هستش

قرآن خیلی حرف ها زده که نسبت به دوران ظهور خودش خیلی فراتره 

مثل بحث خورشید و مدار سیاره ها! مثل ترکیب نشدن آب دوتا دریا و کشفیات دیگه که خیلی سال قبل، زمانی که حتی عقل انسان نمیتونست تصورش رو بکنه ازش در قرآن صحبت شده

پس فقط با یکم فکر میشه به حقانیت قرآن پی برد

و در همون قرآن هم از آخرت و جهان دیگه گفته شده

واقعا خسته نباشی بودایی هم به بعد مرگ اعتقاد داره میلیون ها نفر اون دنیا قبول دارن یکم کتاب خارجی بخ ...

به شما مربوط نیست.

اولش نوشتم به نظر من.

اون بالا هم نوشته تبادل نظر. حداقل نوشته های سایت رو بخون

فرضیه های متفاوتی هست ادیان چیزای مختلفی میگن دانشمندان با نظرای متفاوتی داریم و هیچ چیز هنوز ب اثبات نرسیده ما حق نداریم نظر هامون رو ب زور ب همدیگه ببندیم و بگیم چون من اینجوری  میگم قطعا همینطوره یک درصد احتمال بدید دنیا ب این شکل نیست. مثلا نظریه یکی از مهمترین دانشمندان یعنی هاوکینگ این بوده ک انسان بعد از مرگ کامل از بین می‌ره ب طوریکه انگار ن انگار وجود داشته.من این نظریه رو تایید نمیکنم و حق رد کردنش هم ندارم. ولی مهم اینه ما یکبار در همین  لحظه ای ک هستیم زندگی میکنم چ دنیای پس از مرگ چ پیش از مرگ داشته باشیم الان رو دیگه نمی‌تونیم بر گردونیم پس تا میتونیم جوری زندگی کنیم ک بعداً آرزو ب دل نگیریم اینم نظر من

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

وای من نیمه شب یادش میفتم ک دیگ نیستیم و قراره همو نبینیم تموم شیم برا همیشه نفسم میگیره اصن اگ قرا ...

منم به مرگ که فک میکنم میگم تا ابد که قرار نیست تو این دنیا باشم باعث میشه خیلی مشکلات رو بهتر تحمل کنم و سعی میکنم سخت نگیرم 

.

اون دنیا رو از من بپرس

بله،بهشت و جهنم وجود داره

اول میری داخل برزخ بعد با توجه به کارایی که انجام دادی میری جهنم یا بهشت

اما یه سری از کارا هستن که ثواب یا گناهشون حتی اون دنیا هم اضافه میشه 

مثلا همین کلیپی که خودمون تو شبکه های مجازی می ذاریم اگه گناه یا ثواب باشه حتی اون دنیا هم باشیم به اعمالمون اضافه میشه؟