2777
2789
آره میدونم گناهه ولی فکرمون ناخودآگاه سوال میشه واسش و وحشتناکه😢

این اشکالی نداره که واست سوال بشه 🫠😂

بعدم تو بخوای بدونی خدا کجاست جوابش واضحه دور و برته

از بزرگ تا کوچیک

همین که یه انسان از یه نطفه شکل بگیره عجیب نیست؟ 

یا حتی میدونستی قطره های آب زیر میکروسکوپ هر کدوم یه شکلی دارن؟ مثلا اشکی که از سر خوشحالی باشه با اشکی که بخاطر غم باشه شکلش فرق داره

اینو یه دانشمند کشف کرده سرچ کنی برات میاد 

حتی اگه یه لیوان ابو مدتی یه گوشه بزاری و بهش کلمات مثبت رو بگی شکلش تغییر میکنه

انسان هم بحش عظیمیش از آب تشکیل شده

کلیییی دلیل هست واسه ایمان آوردن به خدا

ولی اینکه ماهیتش چیه؟ انسان نمیتونه درک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه گفتم شاید نفرین کنند که ازشون دوری میکنم ولی حوصلشون ندارم 

یه جاهایی نیازه خودتو و عزت نفستو ارجع بدونی 

اگه جمعی تورو به سمت کاری سوق میده که از نظر تو گناه یا اشتباهه اتفاقا دوری کردن ازش ثوابم هست

من یه ذره از این کتابو خوندم جالب تبود و نمیفهمیدم چی به چیه بعدش جالب میشه؟؟؟

کتاب نیست .برنامه ست.هر سال ماه رمضون از شبکه ۴ پخش میشه.مهمانانشون کسانی هستن که تجربه ی نزدیک به مرگ داشتن

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨