2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین‌خدا‌ ادمو‌ نیافریده‌که‌هم‌تواین‌ دنیازجر‌ بکشه‌ وهم‌اون‌ دنیا‌.چون‌پس‌ازمرگ‌جسم‌ازبین‌میره‌وروح ...

من تناسخ رو قبول ندارم

یکی از دوستای خودم تصادف کرد و تجربیاتی یادشه 

دختر مذهبی ای هم نبود که بگم شاید اثر توهمات یا چیزایی هست که خونده

و خلاصه بگم که گفت اون دنیایی هست و بازخواستی هم وجود داره اما نه به طوری که اکثرا روایت میکنن

مهم ترین مسائل حق الناس و حلال و حرومه

من ب سختی هاش نگاه میکنم دوشت دارن توهم باشه😂

خودت رو درگیر نکن این زندگی کاملا واقعیه😂😂😂

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

من تناسخ رو قبول ندارم یکی از دوستای خودم تصادف کرد و تجربیاتی یادشه  دختر مذهبی ای هم نبود ک ...

یعنی نمیان بزننمون و باقیافه های وحشتناک نمیان بالاسرمون؟توتاریکی؟

راست میگی؟؟؟؟؟😐

چرا باید دروغ بگم تا یک هفته حالم خوب نبود شبش با شوهرم بحثم شد قلب درد گرفتم حس کردم‌پشتم می سوزه همون طوری خوابیدم دقیق یادمه ساعت ۳صبح بود هنوز یادم میاد حالم بد می شه ومطمئنم بهشتو جهنم هست خوش به حال اونی که گناه نکرده

چرا باید دروغ بگم تا یک هفته حالم خوب نبود شبش با شوهرم بحثم شد قلب درد گرفتم حس کردم‌پشتم می سوزه ه ...

من بارها تو خواب دیدم ک مردم ولی چیز وحشتناکی ندیدم البته اون خواب بود😶

یعنی نمیان بزننمون و باقیافه های وحشتناک نمیان بالاسرمون؟توتاریکی؟

چرا باید اینکارو بکنن؟ چرا از خدا موجود وحشتناکی ساختید؟

شما خودتون تکه ای از روح خدا هستید آیا ترسناکید؟ یا عجیبید؟

خدایی که گفته تو صدبار بد کردی یه بار بگو پشیمونم میبخشم مگه میشه کسیو عذاب بده؟

عذاب هست اما نه از جناب خدا

بلکه از جانب خودمون

اینجا به یکی ضرر میزنیم آسیبی میرسونیم اون دنیا پاسخگوی همین‌ رفتاریم

حتی جالبیش اینجاس اکثر کسایی که‌تجربه داشتن میگن اون طرف قاضی ماجرا هم خودتی

یعنی کسی تورو محکوم نمیکنه

خودت میگی این کارم درست یا اشتباه بوده