2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفقه ماهی چقد تعیین کردن برات؟ بچه ام داری؟ داری طلاق میگیری؟ ببخشید این همه پرسیدم..شوهر منم خرجی ن ...

ن من بچع ندارم تو عقدم دارم جدا میشم ماهی یک و پونصد عیب نداره گلم هرچی میخای بپرس

انشالله که شوهرت ادم خوبی باشه سروقت واریز کنه همسابه ماهرماه میرفت حکم جلب میگرفت تا شوهرش واریز کن ...

اگ خوب بود ک اینجوری نمیشد ماهی یک و پونصد نفقه میگن زندان داره چطور دستگیرش نکردن مگ خونه نداشته...

اگ خوب بود ک اینجوری نمیشد ماهی یک و پونصد نفقه میگن زندان داره چطور دستگیرش نکردن مگ خونه نداشته...

شوهرش میخواست اذیتش کنه 

به راحتی پول نمیداد به محض اینکه این خانم میرفت حکم جلب میگرفت میامد پول را میداد 

ن من بچع ندارم تو عقدم دارم جدا میشم ماهی یک و پونصد عیب نداره گلم هرچی میخای بپرس

ببخشید مهریه تو گذاشتی اجرا؟ 

اگر دوشیزه ایی و رابطه نداشتی حق حبسم بگیر

اگر قصدت طلاق هست باید بیشتر تو فشار بزاری والا با ماهی یک و نیم میلیون که شما بلاتکلیف میمونی سنت میره بالا 

ببخشید مهریه تو گذاشتی اجرا؟  اگر دوشیزه ایی و رابطه نداشتی حق حبسم بگیر اگر قصدت طلاق هست با ...

اره اونم گزاشتم وکیل گرفتم...حق حبس آره گرفتم خب چاره چیه وام ازدواجمو خورد دگ نمیتونم از حقمم بگذرم خیلی ظلمع...

اون مهریه بده حتما طلاقم میده من نزدیک عروسیم بود ک زد زیر همه چی گفت نمیخام بخاطر وام باهام ازدواج کرد انگار 

اره اونم گزاشتم وکیل گرفتم...حق حبس آره گرفتم خب چاره چیه وام ازدواجمو خورد دگ نمیتونم از حقمم بگذرم ...

چه ادم حقیری بوده 

میگن خدا خرشو شناخت شاخ نداد 

واقعا اینطور بازی کردن با احساسات مردم تاوان داره خدا کمکت کنه حقتو بگیری بفهمه دنیا اینقدرم بی حساب کتاب نیست