2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بت توجه ب بودجت بایو مارک لوازم برقیتو انتخاب کنیم هممون میدونیم بیشتر وسایل مارک بوش اصل عالی هستن ولی خوب پولشم کم نیست تو بگو چیا تصمیم داری بخری تا بگم چ مارکی بهتره مثلا من جاروبرقیمو بوش خریدم ولی لباسشویی رو پاکشوما از هردوهم ب یک اندازه راضی ام

عزیزم بت توجه ب بودجت بایو مارک لوازم برقیتو انتخاب کنیم هممون میدونیم بیشتر وسایل مارک بوش اصل عالی ...

من جاروبرقی گوسونیک خریدم

ولی ب پیشنهاد فروشنده چایساز وردا و پلوپز هارالد خریدم ولی الان دودلم حس میکنم مارک خوبو شناخته شده ای نیستن

برا ارکوپال هم اگر میخای مینیمال خرید کنی ۳ دست ارکوپال و یک دست دم دستی برات کافیه برا پذیرایی هم ۴ تیکه بزرگو بخری باقندون و ی پارچ و سه دست لیوان من ۳ ساله ازدواج کردم از اکثروسایلم استفاده کردم یک چیزایی هم کم داشتم بعدا خریدم مثلا تابه کریستال و کاسه سالاد و قاشق اجیل خوری .ولی جهازم یک ارکوپال داشتم با چینی ۱۸نفره با قابلمه و تابه سایز ۳۸ ک استفاده شد پارچ استفادم نشده تا حالا چون نوشابه و دوغو با شیشه میزارم سر سفره 

اسمگ که خیلی گرونه چ چیزایی خریدی؟

اره گرونه ولی خیلی باکیفیت و قشنگن 

از برند اسمگ اینارو خریدم: 

همزن کاسه ای ، تستر ، ابمسوه گیر ، مخلوط کن ،اسپرسو ساز ، فوم ساز ، کتری برقی ، گوشت کوب برقی ، هم زن دستی ، عصاره گیر ، ست چاقو ، اب مرکبات گیر

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .

من دو دست ارکوپال سه دست جینی

تا حالا دس به چینی هام نزدم

دو دست کریستال

برقی هامم مارک همیلتون خریدم

چرخ گوشت آبمیوه چند کاره همزن همیلتون

اتو همیلتون ولی تفال بهتره ولی من خیلی راضیم از اتوم 

گوشتکوب برقیمم همیلتون

جاروبرقی پارس خزر ازین ارزون ها خیلی  راضی بودم

لباسشویی دوو

خرد کن هم سیلور

سیلور ولی ضعیفه 

من جاروبرقی گوسونیک خریدم ولی ب پیشنهاد فروشنده چایساز وردا و پلوپز هارالد خریدم ولی الان دودلم حس ...

والا اینا مارکای جدیده منم نمیشناسم کاش ب جا پلوپز یک زودپز برقی مارک فیسلر میخریدی گرونه ولی همه چی باهاش میشه پخت بزار لینک بیارم برات

من دو دست ارکوپال سه دست جینی تا حالا دس به چینی هام نزدم دو دست کریستال برقی هامم مارک همیلتون خ ...

من به اصرار فروشنده چایسازم و وردا برداشتم با پلوپز هارالد وای خیلی پشیمونم میترسم بد باشه

برند تکنو چی؟ میدونی خوبه یا بد