2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوازم برقی چی از کودوما بیشتر استفاده کردی

لوازم برقی از قهوهدسازم ی بار استفاده گردم قهوه اش ی پاتیل قهوه میشه پلوپز و زودپز و اسیاب مخلوط کن و ابمیوه گیری و چرخ گوشت خریدم ک عصای دستمن مارک سانی خریدم ی خرد کنم خریدم ک واقعا بدرد میخوره مارک بوش ساندویچ ساز و همزن خیلی ب کارم نیومده تا الان مایکروویوم ک کلا جمع کردم میخام بفروشم توستر بخرم سرویس قاشق گرونه بجاش قاشق فله ای بخر چیزایی ک لازمت میشه نهایتا ی کنسول قاشقم بخر 

من به اصرار فروشنده چایسازم و وردا برداشتم با پلوپز هارالد وای خیلی پشیمونم میترسم بد باشه برند تکن ...

تکنو خوبه فلر خوبه سعی کن یا مارکای خوب برداری یا ایرانی شناخته شده مثل پارس خزر

من به اصرار فروشنده چایسازم و وردا برداشتم با پلوپز هارالد وای خیلی پشیمونم میترسم بد باشه برند تکن ...

نمیدونم والا 

من بعضیاشون استفاده کردم خوب بودن 

ولی بازم بپرس و گول مارکو نخور

تکنو خوبه فلر خوبه سعی کن یا مارکای خوب برداری یا ایرانی شناخته شده مثل پارس خزر

من بوش گوسونیک و تکنو برداشتم

جز اون دوتا ک وردا و هارالد ب اصرار فروشنده برداشتم و الان پشیمونم🥲

من زودپز معمولی خریدم مارک یونیک بنظرت برقیم بخرم؟

ن کافیه منم سیلوان دارم مسافرت باخودمون بردیم مرغو میزاشتم داخلش میرفتم دوش میگرفتم برمیگشتم اماده بود یا ابگوشتو همه چیشو میزاشتم ممیرفتم استراحت میکردم برمیگشتم نهایتا یک ساعت اماده