2777
2789

ما دوس بودیم البته به قصد ازدواج ولی دوطرف اینقد باما بد شدن فقط خدامیدونه ن عروسی ن جهازی هیچی الانم بچه دارم حتی هیچکس نیومد ببینتش یعنی ماچه گناهی کردیم که باما اینطور میکنن آخه من۲۸ وشوهرم۳۷بود دیگه داشتیم پیر میشدیم الانم تویه اتاق کوچیک که اجاره کردیم زندگی میکنیم تنها وبیکس 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

الان همه اکثرا دوستن و ازدواج میکنن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

برادر شوهر و جاری من خیلی هم همه براشون سرو دست میشکنن اونقد که من ازدواجم سنتی بود مادر شوهر عزیز ازم دستمال میخواست ولی به جاری نگفت بالا چشمت ابروئه هیچی ازش نخواست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوستی برا ازدواج گناهه

نه اتفاقا بهتره

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

ما یه مدت طولانی دوست بودیم 

خانواده ی شوهرم که انقد عوضی بودن و هستن کلا قطع رابطه کردم باهاشون 

خانواده ی خودمم که کاری ندارن 

خیلیم راحتم که آدمای سمی رو حذف کردم 

اگه باهاش خوشبختی زندگیتو بکن راحت خودتون تلاش کنید همه چیو باهم بسازین 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

خب حتما مشکلاتی بوده وگرنه بیخودی که اینطوری نمیکنن درضمن تو این سن از شوهرت انتظار میرفت حداقل پول ...

خوب خواستگارم فقط همین بود فکر میکردم باید سازش کنم واقعا نمیدونستم که اینطور میشه

ما یه مدت طولانی دوست بودیم  خانواده ی شوهرم که انقد عوضی بودن و هستن کلا قطع رابطه کردم باهاش ...

ماهیچوقت پولی ازکسی نخواستیم فقط یه ارتباط ساده ولی نمیشه

یعنی فقط به خاطر اینکه دوست بودین باهاتون بد شدن ؟مشکل دیگه ای نبود ؟

ن هیچی دوتامون کار کردیم زندگی کردیم ولی اونا باما هیچ کاری ندارن 

ماهیچوقت پولی ازکسی نخواستیم فقط یه ارتباط ساده ولی نمیشه

عزیزم ما هم نخواستیم حتی اگه هم بخواییم نمیدن فقط انگار مامانم داره جهیزیه رو میگیره واگرنه همه کاری خودمون داریم میکنیم

ما حتی هیچ مراسمی نگرفتیم و قرار هم نیست بگیریم چون واقعا هیچکسو نداریم دلمم به کسی خوش نیست فقط قراره بریم آتلیه و عکاسی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg