2777
2789
عنوان

تجربتون از معاینه تحریکی رحم

4250 بازدید | 16 پست

درد داره؟ 

برا بچه که ضرری نداره؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بار یکم درد داره نه برای بچه ضرر نداره خودت ممکنه لک ببینی ک چیزی نیست 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تو دوران بارداری بهداشت نامه میده به مادر برای کلاس های آموزش زایمان.

اون ۸ جلسه رو هر کی بره نامه بهش میدن.

بعد دیگه بیمارستان اجازه نداره مدام مادر باردار رو معاینه کنه.. اونم دست دانشجوها

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
اول بار یکم درد داره نه برای بچه ضرر نداره خودت ممکنه لک ببینی ک چیزی نیست 

ببخشید بعد از معاینه چقدر کشید تا بچه به دنیا اومد 

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
تو دوران بارداری بهداشت نامه میده به مادر برای کلاس های آموزش زایمان. اون ۸ جلسه رو هر کی بره نامه ...

عزیزم منظورم معاینه برای تحریک و باز شدن دهانه رحمه نه اینکه ببینن چن سانته

ببخشید بعد از معاینه چقدر کشید تا بچه به دنیا اومد 

من معاینه نشدم برای جاریم دو روز بعدش دردش گرفت

و دوستم ی هفته بعدش

باز بستگی به رحم و تلاش خودتونم داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزم منظورم معاینه برای تحریک و باز شدن دهانه رحمه نه اینکه ببینن چن سانته

تا درد ندارید نرید بیمارستان اذیتت میکنن

من معاینه نشدم برای جاریم دو روز بعدش دردش گرفت و دوستم ی هفته بعدش باز بستگی به رحم و تلاش خودتون ...

خیلی ممنون از پاسخگوییتون 

متاسفانه کمتر ادمایی پیدا میشن که جواب آدمو بدن دیگه سایت بدرد نمیخوره همش شده خواهر شوهر جاری لباس و فلان

خیلی ممنون از پاسخگوییتون  متاسفانه کمتر ادمایی پیدا میشن که جواب آدمو بدن دیگه سایت بدرد نمیخ ...

خواهش میکنم

بله دقیقا کاربرای خوب قبل رفتن دیگه از سایت

اصلا جدیدیا اطلاعاتی ندارن همه سن پایین و بی تجربه

سایتم ک روز به روز داره بدتر میشه من نمیدونم چرا کنار نمیزارمش😂

تا درد ندارید نرید بیمارستان اذیتت میکنن

😐😐😐

😐😐😐

نیاز به تحریک نداره

چند تا ورزش مال روزای آخر هست اینا رو مادر انجام بده بعد ۲۴ ساعت یا ۴۸ ساعت زایمان میکنه

نیاز به تحریک نداره چند تا ورزش مال روزای آخر هست اینا رو مادر انجام بده بعد ۲۴ ساعت یا ۴۸ ساعت زای ...

عزیزم چه ورزشی اگه منظورت اسکات و پله. و قر و ایناست که همشو انجام دادم