2777
2789
مگه میشه عفونت ادراری میگیرن نشورن  

الان خوابن صبح بپرس ببین چند نفرن من دیدم کلی هستن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اون موقع که خاک تو سر من که چه قدر سر این موضوع اب حدر میدم انقدر خودمو میشورم که رنگ ک.ونم میره ..& ...

خاهر اینا میگن ک ما با دست  کیون نمیشوریم ما با دستکش میشوریم یا با دستمال عنو پاک میکنیم و یروز بعدش حموم میکنیم

اینا وقتی اسهالن چکار میکنن😂😂😂😭😭😭😭

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دست بکشی صدا میده 😅😅 دو بار مایه میزنم به دستام به نظرم تمیز میشه 

ده بارم بزنی تمیزنمیشه 

اینو تویه پیج علمی خوندم 

مثلا تصورکن یه نونوا دستشوبزنه بعددوباربشوره  بیادهمونلحظه خمیرکنه    چندشت نمیشه؟ 

یادسکش دستش کنه بعد بازیکم بشوره  بعدخمیرکنه   کدوم بهتره

این روش دستکش من باید جهانی بشه بخدا   برای آشپزا  نونواها واجبه 

امشب تمام تاپیک هابوی پی پی میده چون هیچ کس خودشو نمیشوره میزاره فردا صبح بره حموم ،اگه تا صبح اونجا ...

😂😂😂😂😂😂😂واییییی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

الان خوابن صبح بپرس ببین چند نفرن من دیدم ملی هستن 

نه نمیشه درست نیست بوی نجس میگیرن و عفونت وحشتناک من ک دائما تو ابم همش عفونت دارم خدا به دادشون برسه پس خودشون اینن خونه هاشون چه جوریه 

روزیکه  فهمیدم بچع ها از کجا میان عمم و شوهر عمم و تصور کردم و باخودم گفتم خاک تو سرتون من فکر میکردم شما ادمای خوبی باشین😂😂😂😂😂😂😂

بابا ادرار. چیه یارو گفت میر. ینم خودمو دستمال میکشمم 😭😭😭😭

😭😭😭😭دستمال عنی رو میماله ب همه جاش بعد چندشش میشه مث ادم با اب بشوره و دست😂😭

ده بارم بزنی تمیزنمیشه  اینو تویه پیج علمی خوندم  مثلا تصورکن یه نونوا دستشوبزنه بعددوبا ...

والا دیگه نمیدونم چکار کنم مغزم هنگه اصلا 

خودم خیلی دستشویی میرم حوصله دستکش دست کردنو ندارم 😅😅😅😅

نی نی سایت سرزمین عجایب 🥴🥴😰🤮🤮😐😐🤯🤯😱😱 کاربری دوم 😑😑                

ده بارم بزنی تمیزنمیشه  اینو تویه پیج علمی خوندم  مثلا تصورکن یه نونوا دستشوبزنه بعددوبا ...

ای خواهر چی میگی مردا که اصلا خودشونو نمیشورن ما خانما که این قدر حساسیت وضعیتمونم اینه چه برسه به آقایون حالا اونوم بستگی داره بعضیا واقعا تمیز اصلا بهشون نمیخوره که برن دستشویی چه برسه عن بشورن  

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
والا دیگه نمیدونم چکار کنم مغزم هنگه اصلا  خودم خیلی دستشویی میرم حوصله دستکش دست کردنو ندارم ...

دستکش نایلونیا می زاری سرویس 

راحت دست میشه دیگه  مگه قراره دکمه هاشو ببندی 😂طرف جراحه روزی ده بار دستکش ازون جراحیاکه تنگه وسخته موشیدنش دستش میکنه  چخبرتونههههه  تنبلاااا😂 

😭😭😭😭دستمال عنی رو میماله ب همه جاش بعد چندشش میشه مث ادم با اب بشوره و دست😂😭

اره بعد میگه هر روز صبح میرم حموم اخه لامصب حداقل یه ذره آب بگیر به خودت کلی میکروب بدبختی هست

نی نی سایت سرزمین عجایب 🥴🥴😰🤮🤮😐😐🤯🤯😱😱 کاربری دوم 😑😑