2777
2789
میگم چرا دخترخاله م اومد خونه ما  اونموقع شیلنگ نداشتیم   باافتابه خودشو نشست 😐 همونلحظه ...

وات د فاز اون جوری که سنگ کلیه میگیری به نظرم دستشویی همیشه واجبه حتی اگه آب قطع بشه نباید زیاد افراطی برخورد کنی توی این مسائل 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
مورد اول که میگین آب همه جا میریزه کلا توی دستشویی باید حموم کنی که بعد همه جات نجس میشه چون فضا کمه ...

نهه

سمت جریانو باید کنترل کنیما

یعنی سعی کنیم قسمت اعظم آب از ناحیه مورد نظر رد بشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐شاش رو هم با فشار اب بشوری بدون دخالت دست بو میگیره چ برسه ب عن بای بای😔🚿👋

نه 

اگه بقایاش نمونه که بویی نمیگیره

من عمریه با همین روش زندگی کردم😂تمیز میشه قشنگ

و بو نداره تضمینی

فقط یه کم صبر و حوصله میخواد 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزمزمه پلاستیک چه ربطی به هورمون داره اصلا دستم تمیز باشه زیر ناخن همیشه میکروب هست پس بهتره برای بع ...

قرار گرفتن در معرض سموم محیطی که به عنوان استروژن در بدن عمل می کنند
بسیاری از مواد استفاده شده در لوازم آرایشی، پلاستیک، آفت کش ها، مواد شوینده و دیگر محصولات خانگی و صنعتی معمولی می توانند اثر استروژن را در بدن ما تقلید کنند.  این مواد می توانند روی سلامت ما و وقوع بلوغ زودرس موثر باشند.

وای این تاپیک سمه چی بود من خوندم... تا حالا نمیدونستم بعضیا اونجاشونو با دست نمیشورن...‌ بابا چندشا اول با شلنگ آب بگیرین اونجاتون و بعد قشنگ دست بکشین...بعدش دستتونو دو سه بار با مایع دسشویی قشنگ بشورین.. واقعا اینها را باید از بچگی یاد میگرفتین... 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند