2777
2789
عنوان

از شبی که فک میکردی صب نمیشه بگو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 144 پست
بدترین شب که صبح شد بعد زایمانم به جز شوهرم کسی نیومد ملاقاتم نه مادر و پدرم نه خواهر و برادرام فقط ...

خیلیم خوب کاری کردی اینطوری شدی ادما هرچقدم دعوا بینشون باشه یا بحث نباید پشت هم‌ت این مواقع خالی کنن اخه روز زایمان انقد روز شادیه نباید بیان واقعا متاسفم زندگیتو بچسب سفت عزیزم

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
اومدم جای قبلیو پر کنم غمش فراموش شه .بدتر شد.شد دوتا داغ دوتا حسرت....دیگه نمیتونم خیلی خسته ام...م ...

عزیزمممم

میدونی من بعضی وقتا از خدا گله میکنم کاش تا آخر عمرم حسرت بچه به دلم میموند ولی اینجوری داغ رو دلم نبود 

هنوزم که هنوزه قلبم آتیش میگیره واسه پسرم.کاش میتونستم ببینمش 

میدونی واسه یه مادر . هیچی سخت تر ازین نیست بره سردخونه دنبال بچش بگرده

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم میدونی من بعضی وقتا از خدا گله میکنم کاش تا آخر عمرم حسرت بچه به دلم میموند ولی اینجوری دا ...

متاسفم برات عزیزم.هرچی بگم دلداری الکیه .فقط کاش خدا مارو با خودمون امتحان می‌کرد نه بچه هامون.کاش وقتی میخواد بگیره اصلا ازاول نده

ما یمدت باهمدیگه بودیم اون موقع من شرایطشو نداشتم گفتم بیا باهم دیگه نباشیم اونم هزاران خواهش و التم ...

هه چقد بعضیا بیشرفن بگو عوضی الان فهمیدی بودنمون باهم اشتباس ی شب دقیقا ب منن زنگ زده بود بین حرفا کف بودنمون کنار هم اشتباس شب اخرم ک بهم گف همه چی تمومه

خیلیم خوب کاری کردی اینطوری شدی ادما هرچقدم دعوا بینشون باشه یا بحث نباید پشت هم‌ت این مواقع خالی کن ...

ممنون به خاطر هم دردیت ،هر کسی بهم رسید میگفت برو دیدنشون تا کدورتا تموم بشه ،من قشنگ به طرف گفتم فضولی نکن به هیچ کسی ربطی نداره که من چه رفتاری انجام میدم کاری نکردم که برم معذرت خواهی کنم اینم از فامیل فضول ما 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
متاسفم برات عزیزم.هرچی بگم دلداری الکیه .فقط کاش خدا مارو با خودمون امتحان می‌کرد نه بچه هامون.کاش و ...

اره کاش

ولی میگذره انشالله بیای خبر مامان شدنتو بدی 

عزیزممممم وای چقد بد خدایاا چرا مردا اینطوری میکنن الان چیشد خب خیانتشو بخشیدی عذر خواهی کرد واقعا گ ...

همیشه یم نمیشه گفت چرا مَردا اینجوری شدن

گاهی یم باید گفت چرا زنا اینطوری میکنن؟ وقتی میبینن یه آدمی زن و زندگی داره، آخه چرا وارد رابطه میشن...

بیخیال.. 

آره با اینکه عمیقا زخم برداشتم از این ماجرا

اما جدا و واقعا بخشیدمش 

چون 

۱* دوستش داشتم....و دارم. نمیتونم دنیای بی اونو تصور کنم اصلا.

۲* بشدت پشیمون بود. مَردی که تاحالا اشکش رو ندیده بودم، جلوم زار میزد.

۳* اونقدر ویژگی خوب داره، که بتونم از این یک خطاش{هرچند بزرگ} چشم پوشی کنم. 

نکته : بعد از اون واقعه ی تلخ، و گذشت من

(و البته گذشتِ زمان، و پشت سر گذاشتنِ دورانِ سوگِ بعدش)

زندگی مون از قبل، بهتر هم شده.

هر دو بیشتر قدر همو میدونیم انگار

اره کاش ولی میگذره انشالله بیای خبر مامان شدنتو بدی 

بنظرت وقتی دوبار تو یه سال کورتاژ شی دیگه امیدی به بارداری هست؟بعید میدونم.اگه بده ام دوباره ممکنه ازم بگیره‌.دیگه میترسم برم سمت بچه...شاید قراره بشه برام یه حسرت 

بنظرت وقتی دوبار تو یه سال کورتاژ شی دیگه امیدی به بارداری هست؟بعید میدونم.اگه بده ام دوباره ممکنه ا ...

چرا نباشه قطعا هست 

حکمت کارشو فقط خودش میدونه

شاید خدا یه سریع چیزارو از آدم میگیره تا قدرشو بیشتر بدونی وقتی دوباره بهت دادش

عاشقش بودم خیلی خیلی زیاد می‌دونی بعد توی یه زمان اشتباه بهش گفتم اونم گفت عاشقمه ولی نبود باهام باز ...

دقیقاااا من وای خدا چقد جالب

چرا نباشه قطعا هست  حکمت کارشو فقط خودش میدونه  شاید خدا یه سریع چیزارو از آدم میگیره تا ...

حکمتش واقعا از توان و گنجایش من خارجه.تو این یه سال اندازه ده سال پیر شدم.میدونم اگه بخواد براش کاری نداری که همین ماه دیگه منو مادر کنه..ولی اینم میدونم که میتونه برای همیشه حسرتشو به دلم بزارم میتونه دوباره بده و بگیره‌..این منو میترسونه..من همیشه توکل کردم به خودش سپردم به خودش ولی خب باهام بدجوری تا کرد‌‌‌.‌.‌

چرا عذاب وجدان داری؟ خب وقتی یکی انقد عاشقته دوست داره دیگه چی میخوای چطوری باهاش آشنا شدی

عذاب وجدان اینکه دارم باهاش حرف میزنم اون فک میکنه ی روز درخاست بده من قبول میکنم ولی من حسی بهش ندارم و اصن روحم مرده افسردم و اون ت ی دنیای دیگ داره با من زندگی میکنه 

من دقیقا موقعی ک با همونی ک عاشقشم اشنا شدم مجازی با اینم مجازی اشنا شدم از همون‌موقع این میدونس من ت رابطم بازم موند باهام اونجادنمیدونستم دوسم داره تت الان ک من بعد پنح ماه الان دوماهه کات کردم. البته دیدیم همو دوسال پیش امسالم عید قراره بیاد  اینجا 

حکمتش واقعا از توان و گنجایش من خارجه.تو این یه سال اندازه ده سال پیر شدم.میدونم اگه بخواد براش کاری ...

میدونم دلت شکسته قربونت برم ولی ماها چاره ای نداریم به قول خودت به جز توکل

دقیقا یه وقتی بهت میده یه جوری قشنگ سوریزات میکنه که تمام ناراحتیا ازدلت میره