2777
2789
عنوان

از شبی که فک میکردی صب نمیشه بگو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 144 پست
بعد اون شب دیگه آدم سابق نشدم  بعد پدرم هیچی مثل قبل نشد  موهام‌ جوری سفید شد که انگار م ...

😭😭😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزدلم این ک صددرصد خدا قصمونو نوشته امیدوترم تهش خوب باشه حداقل

حتما خوبه گلم 

خدا که بد بنده هاشو نمیخواد 

خدا از پدر و‌مادرم مهربونتره برامون 

لطفا برای حاجت دلم صلوات میفرستید 

این تاپیک ووباره دردامو یادم آورد 💔😭

♻️کارما♻️
اشکم دراومد منو یاد خودم انداخت😔 چقدر سخته روحت پیش کسی بمونه ک  هیچوقت نمیتونی داشته باشیش ...

اره دقیقا روحم پیششه جسم پیش یکی دیگه

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
بعد اون شب دیگه آدم سابق نشدم  بعد پدرم هیچی مثل قبل نشد  موهام‌ جوری سفید شد که انگار م ...

آخ دقیقا واسه بابا هم اذان مغرب بود زنگ زدن گفتن حال بیمارتون بده بیایید بیمارستان همونجا زیر پام خالی شد فهمیدم برای همیشه پر کشیده

خدانکنه عزیزم.نمیدونی چه روزای سختی دارم میگذرونم.بمیرم الهی برای مامان بابام و شوهرم چقد غصه منو خو ...

میفهمت از ته ته قلبم 

منم دقیقا ۷ ماهه حالم بده

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
دوس پسر جدیدت خیلی دوست داره؟ اگه دوست داره تورو خدا حتی تو فکرتم بهش خیانت نکن

باور میکنی هنوز دوس پسرمم نیس انقد عاشقمه ب قول خودش من ت رابطه بودم همیشه میگ منتظرت میمونم ت فقط باش  چن بار ب خاطر خودم چون دوسش ندارم اصن حسی ندارم بهش گفتم باید رفاقتمونو تموم کنیم بقران انقد گریه میکنه ادم عذاب وجدان میگیره باز باهاش حرف میزنم ی وضیه اصن زندگیم  الان قراره بیاد شهر ما انقد کادو برام گرفته  من فقط عذاب وجدان دارم

خب تعریف کن برام  اکه دوس داری

عاشقش بودم خیلی خیلی زیاد می‌دونی بعد توی یه زمان اشتباه بهش گفتم اونم گفت عاشقمه ولی نبود باهام بازی کرد یهو گذاشت رفت می‌دونی کاش ساده می‌رفت لعنتی ولی حتی بعد رفتنشم عذابم داد و میده

بعد می‌دونی یکی اومد تو زندگیم رلم نمی‌دونم شاید. اون دوستم داره ولی من ندارم کوچیک ترین حسی بهش ندارم بخدا

میفهمت از ته ته قلبم  منم دقیقا ۷ ماهه حالم بده

اومدم جای قبلیو پر کنم غمش فراموش شه .بدتر شد.شد دوتا داغ دوتا حسرت....دیگه نمیتونم خیلی خسته ام...من تا جند روز پیش حامله بودم ویار داشتم همش اشتها داشتم ....ولی الان شدم یه مرده متحرک که به زور بهم غذا میدن...

باور میکنی هنوز دوس پسرمم نیس انقد عاشقمه ب قول خودش من ت رابطه بودم همیشه میگ منتظرت میمونم ت فقط ب ...

چرا عذاب وجدان داری؟

خب وقتی یکی انقد عاشقته دوست داره دیگه چی میخوای

چطوری باهاش آشنا شدی

وای خدای من، این جزو معدود تاپیکاییه که، بدجور منو پرت کرد به چند ماه پیشم. و اشکم جاری شد. ۲۶ ...

عزیزممممم وای چقد بد خدایاا چرا مردا اینطوری میکنن الان چیشد خب خیانتشو بخشیدی عذر خواهی کرد واقعا گذاشته کنار ؟