بچه ها از شبی ک براتون خیلی یخت بود بگین ویشد چ اتفاقی افتاد فک میکردین دیگ زندگی براتون تمومه .
من خودم رابطه پنج سالم تموم شد و فک میکردم دیگ نه خطم داغون و نابود شدم البته درسته اون ب صب شد ولی من دیگ واقعا هیچ وقت نخندیدم هیچ وقت خشحال واقعی نبودم هیچیو حس نمیکنم الانم با ی ادم. دیگ ت رابطم لعنت بهم ک اینکارو کردم این واقعا عاشقمع برام هرکاری میکنع ولی من عاشقم عاشق قبلی
تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
بعد اون شب دیگه آدم سابق نشدم بعد پدرم هیچی مثل قبل نشد موهام جوری سفید شد که انگار م ...
😭😭😭😭😭
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دوس پسر جدیدت خیلی دوست داره؟ اگه دوست داره تورو خدا حتی تو فکرتم بهش خیانت نکن
باور میکنی هنوز دوس پسرمم نیس انقد عاشقمه ب قول خودش من ت رابطه بودم همیشه میگ منتظرت میمونم ت فقط باش چن بار ب خاطر خودم چون دوسش ندارم اصن حسی ندارم بهش گفتم باید رفاقتمونو تموم کنیم بقران انقد گریه میکنه ادم عذاب وجدان میگیره باز باهاش حرف میزنم ی وضیه اصن زندگیم الان قراره بیاد شهر ما انقد کادو برام گرفته من فقط عذاب وجدان دارم
تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
عاشقش بودم خیلی خیلی زیاد میدونی بعد توی یه زمان اشتباه بهش گفتم اونم گفت عاشقمه ولی نبود باهام بازی کرد یهو گذاشت رفت میدونی کاش ساده میرفت لعنتی ولی حتی بعد رفتنشم عذابم داد و میده
بعد میدونی یکی اومد تو زندگیم رلم نمیدونم شاید. اون دوستم داره ولی من ندارم کوچیک ترین حسی بهش ندارم بخدا
اومدم جای قبلیو پر کنم غمش فراموش شه .بدتر شد.شد دوتا داغ دوتا حسرت....دیگه نمیتونم خیلی خسته ام...من تا جند روز پیش حامله بودم ویار داشتم همش اشتها داشتم ....ولی الان شدم یه مرده متحرک که به زور بهم غذا میدن...