شیرینجووووووون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 5174 عنوان وکیل. یا. مشاوره حقوقی. داریم اینجا 37 بازدید | 5 پست وکیل یا مشاور حقوقی داریم. یه سئوال دارم ازشوناگه وکیل یا مشاوره حقوقی هست میشه بهم درخواست دوستی. بده. ممنونم قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍 1402/12/09 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرینجووووووون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 5174 عزیزم کسی و پیدا کردی ؟ نه قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7451 مهم تر از ۵۰ تومن تو حساب شوهرت اینه که خضانت بچه هاتو بگیری که چون زندانه خیلی راحته نگران نباش تازه ۲۲ سالته خیلی جای پیشرفت داری خدا کمکت میکنه
شیرینجووووووون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 5174 مهم تر از ۵۰ تومن تو حساب شوهرت اینه که خضانت بچه هاتو بگیری که چون زندانه خیلی راحته نگران ن ... من یه برگه از کمپی که بردمش دارم. که توی برگه نوشته این آقا فلان تاریخ. تا فلان تاریخ. توی کمپ بوده. یعنی نمیتونم با همون برگه حضانت بچه هارو بگیرممنظورم از پولای تو حسابش هم اینه که فقط اونا رو روی مهریه. بردارم. دیگه هیچی جزء. بچه هام. ازش نگیرم قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7451 من یه برگه از کمپی که بردمش دارم. که توی برگه نوشته این آقا فلان تاریخ. تا فلان تاریخ. توی کمپ بوده. ... فکر کنم اگه خودت طلاق بخوای مهریه بهت ندن ولی به قاضی بگو شاید ۵۰ تومن رو جای خرج بچه ها بهت داد