2777
2789
عنوان

شعله زرد پزای ماهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
شله زرد شله زرد شله زرد شله زرد شله زرد شله زرد نذرتون قبول

😂😂😂😂

میدونم 

میدونم

میدونم 

میدونم

میدونم

اشتباه تایپی بود😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شکر و زعفرون و بادوم و گلابشم میگی؟!

شكر كه دو تا سه برابر برنج و زعفران هم بستگي داره چقدر بخوايي رنگ بگيره

كلاب هم يك ليتر

الان رفتم تو سايتها ديدم مقدار رو خيلي بيشتر نوشتن

بازم بپرس

من يك كيلو برنج رو درست ميكردم به راحتي ١٠٠ تا كاسه ميداد

هرچه هست از آن اوست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شكر كه دو تا سه برابر برنج و زعفران هم بستگي داره چقدر بخوايي رنگ بگيره كلاب هم يك ليتر الان رفتم ...

زعفرون میخوام خوش رنگ بشه زرد پررنگ

بشه یه شعله زرد واقعی توش رنگ نمیخوام بریزم... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

روش پخت هم برنج نيم دونه ايراني درجه يك رو يك شب قبل خيس كنيد و بعد روي حرارت ملايم بذاريد بپزه تا خوب لعاب بندازه و شيشه اي بشه، حدود دو سه ساعت

مقدار آب رو من چشمي ميريزم يه جوري كه نه شل باشه نه انقدر كه ته بگيره بسوزه و هر از چندگاهي هم بزنيد كه خوب لعاب بندازه و ته نگيره

وقتي خوب پخت شكر رو اضافه كنيد اينجا وقتي شكر آب بشه يكم شل ميشه پس حواستون باشه قبلش خيلي آب نريخته باشيد در حد همون شله زرد كه ميخواهيد يكم بيشتر آب داشته باشه

بعد از اينكه شكر رو ريختيد و كمي جوشيد زعفران رو بهش اضافه كنير و خلال بادوم دلبخواهي هست

بعضي ها به شله زرد كره يا روغن حيواني ميزنن كه ذايقه اي هست ولي از نظر من كمي بزنيد از هركدوم كه خواستيد بد نيست يكم رنگش شفافتر ميشه

و در نهايت در انتها گلاب رو اضافه كنيد و كلاب هم كمي شله زرد رو شل ميكنه

اگر شله زرد خيلي شل شده بود بگذاريد كمي بجوشه و مرتب هم بزنيد كه ته نگيره

بعد كه توي ظرف كشيديد وقتي خنك بشه يك مقدار سفت تر از حالت داغش ميشه

وقتي توي ظرف كشيديد كمي كه روش بسته شد تزيينش كنيد

هرچه هست از آن اوست.
زعفرون میخوام خوش رنگ بشه زرد پررنگ بشه یه شعله زرد واقعی توش رنگ نمیخوام بریزم... 

زعفرانت رو توي يك ظرف جدا بساب و چند حبه يخ بنداز بذار بمونه رنگش دربياد

ميتوني توي چند مرحله اضافه كني

معمولا وقتي زعفران بريزي يكم كه بجوشه به خورد برنج ميره و كمرنگ ميشه دوباره بريز تا به رنگ دلخواهت برسي

هرچه هست از آن اوست.
روش پخت هم برنج نيم دونه ايراني درجه يك رو يك شب قبل خيس كنيد و بعد روي حرارت ملايم بذاريد بپزه تا خ ...

فدات بشم زحمت کشیدی روش پختشو بلدم عزیزم 

اندازه برنج و شکر و زعفرون و گلاب و بادومشو میخوام🥴 

تو سایتا که دارم میخونم زعفرون رو خیلی کم میزنه... 

شكر كه دو تا سه برابر برنج و زعفران هم بستگي داره چقدر بخوايي رنگ بگيره كلاب هم يك ليتر الان رفتم ...

واقعاً یک کیلو برنج 100 تا کاسه شد؟! 

کاسه ها نمیخوام زیاد بزرگ باشه یه جوری تو هر کدوم نهایتاً دوتا ملاقه بره

اصلاًنفهمیدم چطور نوشته شعله زرد😂  احتمالاً خودش تایپ کرد

😄

من هرسال نذر شله زرد دارم

برا ۲۰۰تا ظرف حدود ۵تا۷ کیلو برنج میخاد

حالا اینارو برای ۵کیلو برنج من میگم

برنج نیم دانه ۵کیلو

شکر ۱۰ کیلو

آب ۸برابر برنج

گلاب ربیع ۱ونیم شیشه

خلال بادام ۵۰۰ گرم

زعفران ۱ مثقال تا ۱‌.۵ مثقال

عرق هل ۲ لیوان

کره ۵۰۰ گرم

پزشک عمومی

واقعاً یک کیلو برنج 100 تا کاسه شد؟!  کاسه ها نمیخوام زیاد بزرگ باشه یه جوری تو هر کدوم نهایتا ...

خیلی سال قبل درست کردم واقعیتش یادم نیست

ولی یک کیلو برنج یک قابلمه بیست نفره برنج شله زرد میده

هرچه هست از آن اوست.