2777
2789
عنوان

هرپس دهانی

2623 بازدید | 31 پست

من ده، دوازده روزه دچار این بیماری شدم سه چهار بارهم رفتم دکتر داروهامو عوض کردن 

الان تمام گلومم درگیرش شده 

حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم 😭😭😭

این دوازده روزم نتونستم چیزی بخورم چون زخم های داخل دهنم می سوخت 

توروخدا بگین چیکارکنم از شر این بیماری مسخره خلاص بشم 

دیگه نمیتونم تحملش کنم 😭😭

منم از دیشب گلو درد دارم نمیتونم آب دهنمو قورت بدم.

هرپس چیه؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم بخاطر همین بیماری ۵ روز بستری بود دکتر گفت افت دهانیش تا نایش رسیده یعنی جوری بود بچم ک نزدیک بود کلیشو از دست بده چون آب هم نمیتونست بخوره ی قطره گیاهی هست ب نام الیروکس حتما حتما بگیر شما ک سنت بزرگه میتونی قرقره کنی بت قول میدم ۲ روزه خوب میشی پسرم چون شدید بود ۳ روزه خوب شد

میگن انار یا رب انار خوبه امتحان کن شاید نتیجه داد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم رابطه دهانی داشتی بعد اینطوری شدی؟ آسیکلوویر خوردی؟

نه از رابطه دهانی نیست 

مریض شدم سیستم ایمنی ام خیلی ضعیف شده بخاطر همین اینجوری شدم 

آره آسیکلوویر ۲۰۰میخورم چهار پنج روزه 

عزیزم پسر منم بخاطر همین بیماری ۵ روز بستری بود دکتر گفت افت دهانیش تا نایش رسیده یعنی جوری بود بچم ...

وهمچنین ی خمیر دهانی ک خیلی هم قیمتش پایینه دارم دخترم میبرم مدرسه برگشتنب اسمشو نگا میکنم بت میگم