2777
2789
عنوان

هرپس دهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم   انقد رب انار و سرکه سیب زدم ولی فایده نداشت

خواهش میکنم گلم. انار بخور یا آب انار . چندوقت پیش یکی از اشناهامون اینجوری شد گفت با آب انار خوب شدم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ممنونم 

سلام عزیزم شما خوب شدید ؟ من دارم میمیرم از درد ، هیچی نمیتونم بخورم . انقدر قرص و دارو خوردم داغون شدم ، داروهامو همه ریختم دور وقتی هیچ تاثیری نداره . فقط مسکن میخورم . هنوز رب انار و سرکه امتحان نکردم . آسیکلوویر هم زیاد خوردم تاثیری نداره . داغونم داغون . یک هفته است دچار شدم ، یعنی خوب میشم ؟ 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

توروخدا در راه رضای خدا راهنماییم کن .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
سلام عزیزم شما خوب شدید ؟ من دارم میمیرم از درد ، هیچی نمیتونم بخورم . انقدر قرص و دارو خوردم داغون ...

سلام عزیزم من دو هفته طول کشید تا خوب بشم.برای من اینجوری شده بود که خوب میشد یه ذره و دوباره یهو خیلی زیاد شدت میگرفت.من از رب انار و سرکه سیب خیلی استفاده میکردم ولی چون زخمام شدید بودن خیلی جوابگو نبود اینا فقط زمانی نتیجه میده که خیلی هرپس دهانی تون شدید نباشه.آسیکلوویر ۴۰۰رو هر ۶ساعت میخوردم و خداروشکر بعد مصرف آسیکلوویر خوب شدم فقط اینکه حتمااا سایر مواد غذایی رو بذارین کنار و استفاده نکنین مخصوصا شیرینی جات و غذاهای سفت بجاش از آبمیوه های طبیعی مثل آب سیب و آب پرتقال وآب  هویج استفاده کنین 

سلام عزیزم من دو هفته طول کشید تا خوب بشم.برای من اینجوری شده بود که خوب میشد یه ذره و دوباره یهو خی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

سلام عزیزم من دو هفته طول کشید تا خوب بشم.برای من اینجوری شده بود که خوب میشد یه ذره و دوباره یهو خی ...

یعنی الان دیگه کاملا خوبِ خوب شدین ؟

بنظرتون اگه من کاری هم نکنم ممکنه خودش خوب بشه ؟ 

البته شنیدم که این مدت انگار خیلیا گرفتن از این بیماری . 

یعنی الان دیگه کاملا خوبِ خوب شدین ؟ بنظرتون اگه من کاری هم نکنم ممکنه خودش خوب بشه ؟  البته ...

نمیدونم عزیزم 

حتما به یه متخصص بیماری های دهان و دندان مراجعه کن