2777
2789
عنوان

مرد بی ایمان🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 67 پست

شما سعی کن تو تربیت تاثیر گزار تر باشی 

اره میشناسم الان دو تا بجه هاش ازدواج کرده یه بچه مثل اقا شده یه بچه مثل خانوم مقید

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال با همسرت توی ازدواج و زندگی به مشکل برنخوردی؟ تحمل میکنین یا کاری به اعتقادات هم ندارید؟ ...

من مجردم والا با خانوادم نمیتونم زندگی کنم با این که میدونم بالاخره مستقل میشم و میرم چه برسه به زندگی مشترک با شوهر 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

دین نزد خدا اسلام است و بس...حفظ دین توی اخذ الزمان جهاد در راه خداست امیدوارم راه درستو انتخاب کنه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
یه سوال با همسرت توی ازدواج و زندگی به مشکل برنخوردی؟ تحمل میکنین یا کاری به اعتقادات هم ندارید؟ ...

ما خیلی با هم دعوا و مشکل داشتیم ولی هیچ ربطی به اعتقاداتمون نداره یعنی منظورم اینکه دلایل دعوا هامون هیچ وقت دین و مذهب نبوده

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

ما که با پدرو مادر مذهبی این شدیم🤣🤣

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

هر دین و ایمانی هم داشته باشین درستی و راستگویی و انسانیت تو همه عقیده ها یکیه  بعد هم بچه رو ...

وقتی عقیده داشته باشی هیچ جایی برای حسابرسی نیست و اعمالمون چه خوب و چه بد تاوان یا پاداشی ندارن و با مرگ به فانی خواهیم شد؛ راستی و درستی و بقیه ارزش‌هایی که به خیال‌تون همه آدم‌ها می‌فهمند با چه انگیزه‌ای قابل توجیه و عقلانیه؟! 

کسانی که جان و جوانی خودشون رو در راه دفاع از ارزش‌های اخلاقی رو فدا می‌کنند؛ چطور دیوانه و روان‌پریش محسوب نمی‌شن و افراد محتاط و جان دوست و عافیت طلب که  معرکه رو خالی می‌کنند، چطور عاقبت اندیش و عاقل و تحسین برانگیز محسوب نمی‌شن؟!

با  اعتقادات مشابه هم ممکنه ادما بمشکل بخورن خب مخصوصا وقتی تو محیط های متفاوت و اخلاقای متفاوت باشن مثلا بچه هایی تایم زیادی رو با پدر بزرگ و مادربزرگشون  و  بین اونا میگذرونن 

یه تربیت درست صرفا بر پایه مذهب خاصی نیس ....

انسانیت رویادش بدین بهترین دین ومذهب همه جا به دردش میخوره بزرگ شد خودش راهش روپیدامیکنه البته بنظرم ...

انسانیت حدااقل چیزیه که دین باید بده به انسان. هدف دین رسیدن به درجات خیلی بالاتر از ادم بودن و انسانیته انسان باید آیینه صفات خدا بشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

اره یک فرد نزدیکم هست، خانم بشدت مذهبی اقا بشدت باز و راحت و اپن ولی خب الان دختراشونم به مامانشون رفتت و خیلی مذهبی شدن

ولی یکی ام دیدم خانم مذهبی بوده اقاهم اصلا مذهبی نبوده و دخترشون الان خیلی راحت و اکیه و بیرون و تو محالس کامل بی حجاب و... ولی نماز و روزشو میگیره

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤