2777
2789
عنوان

مرد بی ایمان🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 67 پست
مثلا شوهرت گیر میده بخوای به بچه چیزی یاد بدی؟ 

اره از الان میگه بچه رو مثل خودم تربیت می کنم

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
هر دین و ایمانی هم داشته باشین درستی و راستگویی و انسانیت تو همه عقیده ها یکیه  بعد هم بچه رو ...

زمان خودش یعنی چی

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دین و ایمانی هم داشته باشین درستی و راستگویی و انسانیت تو همه عقیده ها یکیه  بعد هم بچه رو ...

دین زمان نداره دین برنامه زندگی برای تمام زمانهاست. 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بخدا ماهمسایمون نماز میخوند ولی سر کثیف کاریاش زنشم میزد....لطفا نگید کسی که ایمان داره دنبال کثیف کاری نمیره.....چون این آقا نماز از بچگی تو قومشون مثل یه عادت براشون بوده .....حالا من بخاطر اینکه دعوا قومیتی راه نیفته نمیتونم بگم از چه قومی بود ولی کسایی که جنوبی هستن متوجه منظورم میشن

وقتی عقیده داشته باشی هیچ جایی برای حسابرسی نیست و اعمالمون چه خوب و چه بد تاوان یا پاداشی ندارن و ب ...

👏👏👏👏

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اره از الان میگه بچه رو مثل خودم تربیت می کنم

شما باید موقع ازدواجتون دقت میکردید با کسی مثل خودتون ازدواج کنید من مجردم عقایدم با خانوادم متفاوته با هم نمیسازیم چه برسه دیگه به شوهر 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
بخدا ماهمسایمون نماز میخوند ولی سر کثیف کاریاش زنشم میزد....لطفا نگید کسی که ایمان داره دنبال کثیف ک ...

میفهمم چی میگی منم زیاد دیدیم و شنیدم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

عزیزانی که میگن دین مهم نیست فقط انسانیت مهمه. اولا هدف دین رسیدن به چیزی بالاتر از انسانیته و در ثانی اگه اعتقادی به روز واپسین نباشه انسانیت مساوی میشه با خودخواهی. نتیجه ش چیزیه که داریم میبینیم آدمها اولویتشون خودشونن و با خودخواهی کم کم دارن همه رو حذف میکنن

بخدا ماهمسایمون نماز میخوند ولی سر کثیف کاریاش زنشم میزد....لطفا نگید کسی که ایمان داره دنبال کثیف ک ...

چه ربطی داره اون آدم ظاهرا و اسما دیندار بوده وگرنه دین کلی سفارش راجع به همسرداری داره. آدمی که دیندار واقعی باشه همه اینا رو رعایت میکنه

استارتر خودتون دو تا با هم به مشکل نخوردید؟؟؟؟

استارتر خودتون دو تا با هم به مشکل نخوردید؟؟؟؟

مشکل زیاد با هم داشتیم ولی دلیلش دین و مذهب نبوده

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
بله 

هااااااااااا متوجه شدی منظورم چه قومیتی هست....بخدا نون شب نداشتن بخورن صبح بلند میشد نماز بخونه ولی حال ندا

شت صبح بره آژانس کار کنه مثل مهندسا ظهر تا عصر میرفت وشبا هم دنبال خانم بازی بود  وقتی خانمش برام تعریف می‌کرد میدونستم گریه کنم یا بخندم. بزور خودمو جلو گریه ها اون نگه می‌داشتم نخندم .