2777
2789

یه دوستی داشتم که چهارسال دانشگاه باهم میرفتیم و میومدیم. همشهریمه. یه همشهری دیگه داشتم که سازش با ما نمیخوند با من و دوستم از همون اول جور نمیشد الکی بحث میکرد و حتی نمیذاشت تو یه گروه بمونیم.

دوستم باباش چون نماینده شهرمون بود و بشدت مغرور شد و همه جا با پارتی راش میدادن .توی کارورزی هروقت جایی میرفتیم میگفت کاش اون دخترو راه ندن کاش نیاد کاش بسوزه کاش فلان. بعد میگفت بذار برم سرکار خوب میسوزونمش. چندمدت بعد فقط خودش سرکار موندگار شد مارو آزار دادن. بار اول سرکار که منو دید اصلا با خودش فکر نکرد که خودش چه جای خوبی کار میکنه همش میگفت کجا کار میکردی و همممش سوال میپرسید ازم. آخرش منو انداختن یه جا دیگه انقد خوشحاللل شد دنیا رو بش دادن.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

اینی که شما گفتین به نظر من خیلی بدبخته چون باید بگرده ناراحتی دیگران رو پیدا کنه تا بتونه خودشو خوشحال کنه هیچ دردی بدتر از حسادت نیست.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه همسایه پایین داریم بخدا رو لج و لجبازی ساعت خواب ما سر و صدا میدن من بارها شرایط داشتم اذیتشون کنم اما نکردم ترسیدم از خدا ، اما اون هیچ مشکلی نداره و زندگی من پر از استرس (بدترین بلاها رو سر ما آورده حقمون رو خورده حتی حاضر نشدم نفرین کنم فقط سپردم بخدا)

اینی که شما گفتین به نظر من خیلی بدبخته چون باید بگرده ناراحتی دیگران رو پیدا کنه تا بتونه خودشو خوش ...

بدبخته؟ من بدبختم. اتفاقا باباش نماینده بود و هیچکسو خونشون راه نمیدادن. توی این چهارسال اخلاقش همین بود که دوس داشت اول از همچی به خودش همچی برسه و بقیه بش نرسن. منو که دید حذفم کردن بخدااا دنیارو بش دادن

بدبخته؟ من بدبختم. اتفاقا باباش نماینده بود و هیچکسو خونشون راه نمیدادن. توی این چهارسال اخلاقش همین ...

من ۴۴ سالمه و تو این سن فهمیدم اگه بتونی روحتو آروم نگه داری بهترین‌ها رو داری نماینده مجلس، رئیس بانک و... همه اینا میاد و میره

من ۴۴ سالمه و تو این سن فهمیدم اگه بتونی روحتو آروم نگه داری بهترین‌ها رو داری نماینده مجلس، رئیس با ...

عزیزم ولع همچی دارن. بخدا قسم بهترینارو داره

زن بابای منم همینه به همه چیزم رسیده

حتی یکی میخندید هم این به خندیدنش حسادت میکرد

الان دنیا به کامشه

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

عزیزم ولع همچی دارن. بخدا قسم بهترینارو داره

به قول جناب فردوسی دیو عاز بهش چیره شده. مثل یه مادر بهتون میگم مراقب روحتون باشید تنها کسیه که تا ابد باهاتونه و باید بتونید باهاش زندگی کنید.