2777
2789

تاپیک قبلیام هست راجب خاله م...

من مامانم مریض و جوش غصه براش سمه.یع جوری ک من هرچیزی رو نمیگم بهش.میگم غصه میخوره فشارش می‌ره بالا...بچه م مریض شد..منم نگفتم.اخه تازه خوب شده بود مامانمم رو بچه هام حساسه.از کجا ک خالم حال و احوال کرد منم گفتم آره دخترم مریض..من همیشه روخساب اینکه راز نگه داره باهاش صحبت زیاد میکردم میگفتم پیشش میمونه..ولی همیشه یه جورایی می‌فهمیدم ک می‌ره به مامانم میگه تهشم اینکه اره اینم زندگیش مث من میشه و بدبخته و..از چیزای کوچک کوه درست می کرد.

نگو اینم بره به مامانم بگه فلانی باز بچه ش مریض..به توام نگفته..مامانمم ناراحت زنگ زد کله کرد ولی هیچی نگفت خالم گفته.حالشم خراب بود...منم خیلی غصه م شد.خواهرم گفت اره خاله گفت.

ادامه داره

منو خالم باهم راحتیم..یعنی اون راحت فحش میده..منم پیامش دادم ای دختر چرا دهن دلقی کردی..خاله چرا گفتی به مامانم خب اگه میخواستم بدونه خودم میگفتم.بهش بچه من خوب میشه ولی ممکنه یه لحظه فشار مامانم بره بالا و اتفاق بدی بیفته.. برگشت فحشم داد گفت توانقدارم مهم نیستی ک بخاد جوش توروبزنه..اگرم بزنه جوش بی عرضگی تومیزنه ک نمیتونه از پس زندگیت بربیای...گفتم حالا ک گفتی..ولی دیگه هیچی ازم بهش نگو...دیدم عصبی شده میگه این حرف روزمره هست حق نداشتید بم بگی دهن لق...منم دیدم عصبانیت..گفتم دیگه ولش کن خاله..باز دیدم پیام داده دلش دعوامیخاست...

جواب ندادم...

زورش اومده زنگ زده مامانم دخترت بهم فحاشی کرده..بی حرمتی کرده..ایقدرچرتوپرت گفت بود راجبم

منم بی خبر..

بعد چندروز زنگ میزدم مامانم یا خواهرم برمیداشتن صدامومیشنیدن قطع میکردن..

ک‌دیگه آخرش بهم حقیقتو گفت..گفتم چقدرسگه..حرفی داشت به خودم می‌گفت..چرامامانمو غصه داده..

می‌دونه اون مریضی داره..ولی میخواست یکاری کنه مامانم باهام بد بشه

مامانم فشارش رفته بود بالا..حاش بهم خورده بود از حرفای خواهرش..

هیچ وقت فکرشم نمی‌کردم امقدردلش سیاه باشه بخاطر خالی کردن عقده های مامان کظلوم‌منو حرص بده.مامانم اصلا دهن جواب دادن اینجورچیزا و ندارها فقط غصه میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.