2777
2789

عید بامداد چهارشنبه اس و اون روز دیگه جز سال جدیده.

آخرین چهارشنبه سال میشه بیست و چهارم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدوند چند نفر باهمکاری شیطون عزرائیل جونشونا به بدترین وضع بگیره

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
چهارشنبه سوری آخرین سه شنبه ساله.۲۸اسفند

خودت میگی چهارشنبه؛ بعد سه شنبه اس؟😐

میدونم مده خیلیا اینجوری میگن ولی یه کم فکر کنید آخه! چهارشنبه چرا باید سه شنبه باشه

لابد بی بی سه شنبه هم دوشنبه اس و نماز جمعه رو هم پنج شنبه بخونیم🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خودت میگی چهارشنبه؛ بعد سه شنبه اس؟😐 میدونم مده خیلیا اینجوری میگن ولی یه کم فکر کنید آخه! چهارشنب ...

یه سرچ‌کن متوجه‌میشی خواهر.غروب سه شنبه میشه چهارشنبه سوری.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
یه سرچ‌کن متوجه‌میشی خواهر.غروب سه شنبه میشه چهارشنبه سوری.

سرچ چی عزیزم؟! اصلا فرض کنیم کتاب و تاریخم نخوندم. باید سرچ کنم ببینم چه احمقی تو نت داستان بافته که ۳، چهاره؟!!!! روزای هفته هیچی، حداقل بلدم تا ده بشماریم که!

باز شما هرجور راحتید😑👍

شب چهارشنبه میشه چهارشنبه سوری :/

دوست عزیز، تاریخ یک روز حتی طبق تایمبندی امروز هم از دوازده شب شروع میشه. یعنی مثلا روز شنبه، ۵ دی از ساعت دوازده شب جمعه شروع میشه.

یعنی شب قبل که میگید از دوازده بامداد شروع میشه نه هفت غروب روز قبل که گوشی و تقویم و کواکب آسمان و... دارن میگن هنوز یه روز مونده.

توضیح بیشتر بی فایدس. همونه که شما میگید🙂🤚

خودت میگی چهارشنبه؛ بعد سه شنبه اس؟😐 میدونم مده خیلیا اینجوری میگن ولی یه کم فکر کنید آخه! چهارشنب ...

از قدیم الایام آخرین سه شنبه سال که شبش میشه شبِ چهارشنبه جشن چهارشنبه سوری برگزار میشه