2777
2789
عنوان

خانمایی که تو خونه کمک خرج ن میشه بیاین اینجا لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا جان مادر من ؟؟؟گلم من به حرف اون خندیدم منو‌ریپلای کردی

اووه ببخشید واقعا شرمندم گلم عصبانی شدم یهو متوجه نشدم کی به کیه

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد
چرا اینقدر قسم میدین خوب منم مثل شما اومدم نظرمو بنویسم واقعا زشته قسم جون بچه سواد داری برو درمورد ...

حرف قسم نیس شرمنده ،آخه یه مشت کاربر آقا هستن فرصت طلب و مریض که نی نی سایت و به گوه کشیدن

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
چه قشنگ خیلی بلدی ماشالله

خواهش میکنم گلم چون رشته خودم هنری بود از این کارا خیلی کردم یادش بخیر حیف الان زیاد وقت ندارم خودم مغازه دارم وگرنه برای عید میخواستم بشینیم رنگ کنم سفالامو اگه دوست داشتی حتما برای دل خودتم انجام بده خیلی انرژی مثبت داره

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

دوستان برای هر کسی که تمایل به همکاری با شرکت لیاتیم تراست داشت این پیامو مینویسم.

کار نتورک هست

کار با گوشیه

شرکت به صورت کاملا رایگان شما رو ثبت نام میکنه و کد کارشناس فروش میگیرید

تولید محتوا در پنل کاربریتون کاملا در اختیارتون هست

روی محصولات قیمت چاپ شده و در پنل حدود ۲۳ درصد کمتر برای شما محاسبه میشه

امکان ارسال محصولات به آدرس مشتری هست 

هر روز در برنامه ایتا اموزش توسط لیدر شرکت برگزار میشه

کلا تجربه خوبیه من به شخصه راضیم 

میتونید مثل من بعد از اینکه امتیاز حامی  رو دریافت کردید دیگران رو به کار دعوت کنید و بابت فروش هر زیرگروه هم پورسانت جداگانه دریافت کنید

پس شد سه درامد

یکی سود خرده فروشی

پورسانت فروش خودمان

پورسانت فروش زیر گروه 

درکل واسه من که عالی بوده

سایت محصولات بررسی کنید توی گوگل بنویسید لیاتیم تراست

حرف قسم نیس شرمنده ،آخه یه مشت کاربر آقا هستن فرصت طلب و مریض که نی نی سایت و به گوه کشیدن

من زیاد اینجا فعالیت نمیکنم نمیدونم جوش چطوره در هر صورت خانم هستم و هر سوالی داشتی درخدمتم گلم

[QUOTE=329866886]ولی پیرچشمی رو همه میگیرن ربطی به شغل مادرت نداشت.[/QUOTEدکترش گفته عزیزم از خودم که نمیگم

من زیاد اینجا فعالیت نمیکنم نمیدونم جوش چطوره در هر صورت خانم هستم و هر سوالی داشتی درخدمتم گلم

ممنون چشم عزیزم،،میدونی اینجایی که ما زندگی میکنیم همه میگن جنس جنس خارجی کسی ایرانی نمیخره و تازه مسخره م میکنن که که طرف رفته تبلیغ جنس ایرونی میکنه

ممنون چشم عزیزم،،میدونی اینجایی که ما زندگی میکنیم همه میگن جنس جنس خارجی کسی ایرانی نمیخره و تازه م ...

موادش از سوئیس وارد میشه و طبق پوست و موی ایرانی ها درست شده برای همین هر کسی استفاده میکنه سریع روی پوست و موهاش تغییر رو احساس میکنه و دوباره مشتری برمیگرده و محصول بیشتر میخره

ممنون چشم عزیزم،،میدونی اینجایی که ما زندگی میکنیم همه میگن جنس جنس خارجی کسی ایرانی نمیخره و تازه م ...

منم اهواز هستم همه خارجی مصرف میکنن ولی وقتی بسته بندی محصول و کیفیت رو دیدن فامیلارو میگم همه کلی مشتری شدن خودم فکر نمیکردم اینقدر همه استقبال کنن