2777
2789

بچه ها من تو خونه م دختر مم سه ساله شه خیلی وابسته خودمه  پیش  کسی نمیشینه منظورم خونه مادر بزرگ هاشه. اونام حوصله بچه ندارن،،میخام بدونم کسی هست شرایط ش مثل من باشه وتو خونه پول در بیاره،اگه بله چطور،فقط خیاطی نباشه چون چشمام ضعیفه نمیتونم خیره بشم وکلا مامانم خیاط بوده الان پیر چشمی گرفته من نمیخوام اینجوری بشم،،،، شوهرم درآمدش بیست تومن بیشتر نیس دوازده تومن ش قسط میدیم دیگه خودتون میدونید بقیه شم خورد خوراک ه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه دارم کمک خرج میشم  دارم تو بازارهای مالی کار میکنم کم‌کم انگار دارم کمک خرج میشم خیلی د ...

بازارمالی چیه؟بیشترتوضیح بده

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من تازه دارم کمک خرج میشم  دارم تو بازارهای مالی کار میکنم کم‌کم انگار دارم کمک خرج میشم خیلی د ...

آفرین خداوند رزق تونم بیشتر کنه ان شاالله،،منظورت تتر هست

کارای اینترنتی خیلی زیاده که اسنپ فود و غیره اگه خواستی هنری باشه نزدیکه عیده میتونی سفال بخری برای سفره هفت سین تزیین کنی بفروشی

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

سلام عزیزم بله من از بهمن ماه وارد کار دارمد با گوشی شدم اولش زیاد واسم جذاب نبود بعد دیدم خیلی درامدش خوبه و کنار دوتا دخترم راحت ماه اول ۳ میلیون درامد داشتم و بعد پایان ماه هم هشتصد پورسانت از شرکت گرفتم درکل راضیم و آموزش هم داره کاملا رایگان همه چیزش

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد
کارای اینترنتی خیلی زیاده که اسنپ فود و غیره اگه خواستی هنری باشه نزدیکه عیده میتونی سفال بخری برای ...

م خیلی دوسدارم ولی اصن شناخت ندارم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

سلام عزیزم بله من از بهمن ماه وارد کار دارمد با گوشی شدم اولش زیاد واسم جذاب نبود بعد دیدم خیلی درام ...

توروجون دخترات تبلیغ نکن .راستشوبگو

سلام عزیزم بله من از بهمن ماه وارد کار دارمد با گوشی شدم اولش زیاد واسم جذاب نبود بعد دیدم خیلی درام ...

چه خوب میشه منم عضو کنی

توروجون دخترات تبلیغ نکن .راستشوبگو

وای عزیزم خوب واقعا درامد دارم شرکت لیاتیم تراست هست میتونم کمکت کنم ولی باید روحیه فروش لوازم آرایشی که واقعا مصرفیه داشته باشی

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد