2777
2789

صبح گوشیم سرقت شد عصر سارق و گرفتن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود واریکوسل همسرم و تحرک اسپرم پایین با انتظار کوتاه باردار شدم

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه برات مهم اینه خدا برای ادم بخواد اگه خدا بخواد چیزی غیر ممکن نیست😌

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊
خداروشکر عزیزم☺️

فدات حالا فردا خانواده سارق التماس کردن برم رضایت بدم سارق یه خانم بود

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

فدات حالا فردا خانواده سارق التماس کردن برم رضایت بدم سارق یه خانم بود

نشی قشنگم اگه بنده خدا نیازمند بوده چاره نداشته به نظرم رضایت  بده هرچندی کارش خیلی بد بوده

بهم گفته بودن به خاطر آسیبی که این بیماری به قفسه ریه برادرم زده امکان پیوند ریه نداره ، اما خدا خوا ...

خدارو صد هزارمرتبه شکر ایشالله برادرتون همیشه سلامت باشه خدا کار هیچ ادمی رو به دکتر و بیمارستان نندازه💚

نشی قشنگم اگه بنده خدا نیازمند بوده چاره نداشته به نظرم رضایت  بده هرچندی کارش خیلی بد ...

چم خودممم تو راهیم 

ولی احتمالا راضیت میدم اخه یکی از فامیلاشون بهم زنگ زد داستان زندگیشو گفت خیلی داغون بود

چم خودممم تو راهیم  ولی احتمالا راضیت میدم اخه یکی از فامیلاشون بهم زنگ زد داستان زندگیشو گفت ...

خدا خیرت بده عزیزم مطمئن باش خدا برات جبران میکنه🌹

خدا خیرت بده عزیزم مطمئن باش خدا برات جبران میکنه🌹

چی بگم والا 

ولی خوب حالا از من رضایت گرفت از بقیه چی ۱۲شاکی دیگه داره 🙄

چی بگم والا  ولی خوب حالا از من رضایت گرفت از بقیه چی ۱۲شاکی دیگه داره 🙄

چی بگم عزیزم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه اون بنده خداروهم همینطور 

چی بگم عزیزم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه اون بنده خداروهم همینطور 

ممنون گلی ایشالله هر چی خیر پیش بیاد ♥️♥️♥️🌷🌷🌷🌹🌹🌹