2777
2789
عنوان

شرایطم خیلی سخته نظر شما چیه؟

156 بازدید | 18 پست

من با پارتنرم ۲/۵ هست که دوستیم و گفته بود که ازدواج میکنیم و اینکه باهم رابطه داشتیم و بکارتم رفته اون روز سر موضوعی باهاش بحثم شد و گفتم دیگه نمیخوامت اونم عصبی شد و قهر کرد حالا نمیدونم کی مقصر بود ولی من پا شدم اومدم اینم فرداش بلاکم کرد الان ۱۷ روزه قهریم الان من اگه نرم سراغش پس این مسئولیتی که به گردن داره چی میشه هیچی نگم هم حرصم در میاد از طرفی هم دلم میخواد باهاش آشتی کنم شما بودین چی کار میکردین تورو خدا راهنماییم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئولیتش گردن خودتون هست. ایشون هم میدونه چون این اتفاق بینتون افتاده شما مجبوری و میری منت‌کشی . تا ابدالدهر هم این نقطه‌ی ضعف در رابطه‌ی شما باقی می‌ماند.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

شرایط سختی داری نمیدونم اگه انقدر راحت با مسعولیتی که داره قهر میکنه که ۱۷روز میره که میره یعنی در زندگی هم همینه متاسفانه چون من تجربش رو داشتم تو زمینه قهر و اینا 

بیین ازدواج کنی رفتارش همینه و احتمالا با اسمی تو شناسنامه جدا بشی ازدواجم نکنی که خوب این شرایط سخت رو داری 

مزاحمش نشو.   دوست داری پارتنر جدید پیدا کن.   ضمنا مسئولیتی نداره

هم خانواده ی اون میدونه هم خانواده ی من و خاستگار هم اومده بود مزاحم هم خود شما خستی عزیز

من نمیدونم شرایطتت چیه ولی حالا که یکارتو دادی رفته استراتژیتو عوض کن باهاش دعوا نکن یه کاری کن تا عقد کنید تا دیر تر نشده البته اگه به درد زندگی میخوره

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

هم خانواده ی اون میدونه هم خانواده ی من و خاستگار هم اومده بود مزاحم هم خود شما خستی عزیز

بنظرم اگ  واقعا خانواده ها میدونن 

کارت یه کم راحتر میشه نهایت درأینده میتونی اگر قرار شد باکسی دیگر ازدواج کنی بهش بگی تو نامزدی که خانواده ها هم درجریان بودن اینطورشده 

بنظرم از روی ناچاری با این آقا ازدواج نکن اگر واقعا بدرد نمیخوره ومسولیت پذیرنیس