2777
2789
عنوان

تاپیک زن دوم‌شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ بود حاجی

خیلی سوتی داد

من تا صفحه ۲۰ رفتم 

میگه گوشیمو بزنم شارژ بعد بیام بقیشو تعریف کنم بعد خیلی عادی دوباره کامنت میذاره و جواب بچه ها رو میده

یا یه جا دیگه که گفت پریروز کتک خورده در حالی که طلاق گرفتن دلیلی نداره یه مرد غریبه دست روش بلند کنه 

اگرم کرد نباید ساکت بشینه که

یا اصلا چه دلیلی داره شوهرت که ازش طلاق گرفتی و الان یه مرد غریبست برات باید کلید خونتو داشته باشه؟

حالا همه اینا به کنار چطوری از گوگل شماره و اسم و فامیلی و آدرس خونه اون زنه و خانوادشو پیدا کرده من نفهمیدم😂

چون تاپیک سر کاریه بمونه یه عده ناراحت بشن برای چی ..مگه میشه جدا بشی کتک بزنه بعد کلید داشته باشه ب ...

فکر نکنم سر کاری بود. زندگی خواهر منم تقریبا همین شکلیه. شخصیت استارتر شبیه شخصیت خواهر من بود

وا اومدیمو دروغ بود تاپیک 

به نظرم خیلی خونسرد برخورد می‌کرد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دروغ بود حاجی خیلی سوتی داد من تا صفحه ۲۰ رفتم  میگه گوشیمو بزنم شارژ بعد بیام بقیشو تعریف ک ...

منم باور نکردم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اگه پاک نمیشد میتونستی متوجه بشی ذهنمون درگیر شد اصلا

وای من خیلی ذهنم درگیره شنبه یه امتحان سخت دارم استادمون از اون بنداز هاست باید کلی درس بخونم دو تا کتابه ولی اصلا ذهنم درگیر شددد

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
خیلی تضاد داشت مثلا میگفت صیغه کرده بود بهم گفت به کسی نگو و منم نگفتم بعد اولش  میگفت تا شک کر ...

مشخص بود یه بچه مجرده و هیچ درکی از زندگی مشترک و همسر و اینا نداره 

داستانش ضد و نقیض بود و توهمات یه ذهن خام

شخصیت داستانش وقتی گفته صیغه اش کردم شوک نشده بود 

ولی وقتی پیاماشونو دیده شوک شده 

من به راست و دردغش کار ندارم قضاوتش با خداست ولی. این چه عادا بدیه بعضیه دارن تا یه نفر تاپیک میزنه سریع میگن دروغه من میدونم دروغه فیکه بابا باورنکنید

خب باورنداری هیچی نگو برو واسه این کشفت بهت مدال نمیدن که

خیلی تضاد داشت مثلا میگفت صیغه کرده بود بهم گفت به کسی نگو و منم نگفتم بعد اولش  میگفت تا شک کر ...

طرف صیغه کرده بود و مدام با اون زنه بود اینم هروقت مهمون داشت میگفت شوهرم با دوستاشه یا رفته استخر 

آخه چه احمقی اینجوری قبول میکنه 

من به راست و دردغش کار ندارم قضاوتش با خداست ولی. این چه عادا بدیه بعضیه دارن تا یه نفر تاپیک میزنه ...

چون واقعا آدم اینجا با ذهن و عقلش تحت تاثیر قرار میگیره من خودم گاهی برای کسانی گریه کردم که بعدش فهمیدم دروغه خب اینا حق الناس 

اگه پاک نمیشد میتونستی متوجه بشی ذهنمون درگیر شد اصلا

اون خانوم اولش مساله بین محرم ونامحرم بیان کردن در رابطه با همسرش واون خانوم ودراخر گفتن همسری که دیگه محرم خودش نیست میاد خونه ش  ویه جا گفتن داداشام  خبر ندارن جدا شدم ویه جا گفتن همسرم گفتن پیش کسی نگو زن صیغه کردم ومن به خونواده میگفتم همسرم رفتن ماموریت زیاد تضاد بود بازم میگم خدا داند وبس آنقدر با تایپیک های مختلف اشک ریختیم وآخرش لو رفت سرکاری بوده دیر باوریم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....