2777
2789
عنوان

تاپیک زن دوم‌شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 73 پست
چون واقعا آدم اینجا با ذهن و عقلش تحت تاثیر قرار میگیره من خودم گاهی برای کسانی گریه کردم که بعدش فه ...

سلام عزیزم حالتون چطوره خوبین 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
خب همه میدونن فضای مجازی همینه دیگه همه جور آدم توش هست

چی بگم ولی کار درستی نیس

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آخه چرا دروغ میگین حداقل دروغ میگین از خوشی هاتون باشه مثلا بگین رفتم آمریکا چمیدونم پولداریم و اینا

دروغ های ناراحت کننده چرا میگین

بخدا به اندازه کافی مشکلات داریم خودمون

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
سلام عزیزم حالتون چطوره خوبین 

سلام گلم ممنون بد نیستم شما خوبی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اون خانوم اولش مساله بین محرم ونامحرم بیان کردن در رابطه با همسرش واون خانوم ودراخر گفتن همسری که دی ...

چی گیرشون میاد این داستانها رو سرهم میکنن واقعا

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

فداتون بشم خداروشکر هیچ خبری ندارین از ...؟

من دوشب پیش بیمارستان بودم گوشیم زنگ خورد جواب که دادم خودش بود بعد گفت کجایی و..... گفتم بیمارستانم گفت چرا گفتم نتیجه حماقتی که برای یه پسر انجام دادم هیچی نگفت قطع شد 

بعدش مامانش زنگ زد و گفت نترس چیزی نیس و شاید آنفولانزا باشه و این حرفا..... 

من دوشب پیش بیمارستان بودم گوشیم زنگ خورد جواب که دادم خودش بود بعد گفت کجایی و..... گفتم بیمارستانم ...

عزیزم کم غصه بخور میدونم گفتنش راحته ولی بخدا فقط تویی که میبازی  خودش گفت زنگ نزن خودشم زنگ میزنه چه بازیه راه انداختن اخه

عزیزم کم غصه بخور میدونم گفتنش راحته ولی بخدا فقط تویی که میبازی  خودش گفت زنگ نزن خودشم زنگ می ...

معذرت میخوام عزیزم انگار مرض داره 🤦‍♀️

نمیدونم چرا از وقتی از بیمارستان برگشتم چشمم بشدت درد داره حتی نمیتونم بهش دست بزنم همش میگم نکنه کور بشم به خاطر دارو هاشون

من نخوندم 

اما توصیه میکنم برای آرامش روان خودتون نخونید عزیزان

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

معذرت میخوام عزیزم انگار مرض داره 🤦‍♀️ نمیدونم چرا از وقتی از بیمارستان برگشتم چشمم بشدت درد داره ...

تاوان دوست داشتن صادقانه همینه بخدا من خودم موهام توی یکماه نصفش سفیدشد هشت روز بین بیهوشی وهوشیاری بودم زخم معده الانم بعد ده سال یه معده عصبی بخدا اونا هیچی شون نمیشه بقول دوستم میگه خدا مردا رو جوری آفریده که زیاد نمیتونه ناراحت بمونه