2777
2789
عنوان

تاپیک زن دوم‌شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 73 پست
تاوان دوست داشتن صادقانه همینه بخدا من خودم موهام توی یکماه نصفش سفیدشد هشت روز بین بیهوشی وهوشیاری ...

بمیرم واسه دلت 

من زیاد کاربری ها یادم نمیمونه متاسفانه حافظم داغون شده ولی اسم شمارو دیدم خیلی حس خوب و آرومی گرفتم انشالله خدا همیشه به دلت آرامش بده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
تورو خدا به خودت رحم کن

قضیه چیه؟

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا به خودت رحم کن

همش حس میکنم بعد اون تزریق اینجوری شدم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها من یجاش برام عجیب بود 

اونکه اینقدر بهش تومیدن ولهش کردن اما اون ریلکس بدون اعصاب خوردی جواب میدادبالحن آروم

۱.میتونه ثابت ‌کنه کلاتیپش اینه و داستانش واقعی

۲.میتونه آروم بودنش برااین باشه ک داستان بوده و واقعی نبوده

ولی صمیمیت رو میشه حس کرد چون کسی ک طلاق گرفته نمیادباز بزنه

گوشی رو بلخره خاسته بخره یا خریده ک دوجور دراومد توحرفاش

خونه بفروشه دوطبقه بخره خخخ با والدین شوهرش بقول خودش

یجاهاییش سکوت وآروم بودنش رو من توزندگیم دارم 

چیزایی ک ناراحتم میکنن ررو حتی دوسندارم ب زبون بیارم مث م ش ر و ب خوردن طزف مقابلم

من خیلی برون گرا بودم اما مدتهاس ارومتر شدم و توخودم میریزم خودمم نمیدونم دلیلش چیه

بمیرم واسه دلت  من زیاد کاربری ها یادم نمیمونه متاسفانه حافظم داغون شده ولی اسم شمارو دیدم خیل ...

فداتون بشم خدانکنه گلم الان دارمش بچه هم دارم ولی بخدا ارزش نداشت اون زجرا

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
فداتون بشم خدانکنه گلم الان دارمش بچه هم دارم ولی بخدا ارزش نداشت اون زجرا

خدانکنه قشنگم 

چقدر برات خوشحال شدم نگو بخدا ارزش داشته 🙊😁حسرت درد بدیه این که کسی دیگه کنارت باشه و مدام اونو تصور کنی خداروشکر بهش رسیدی 

بچه ها من یجاش برام عجیب بود  اونکه اینقدر بهش تومیدن ولهش کردن اما اون ریلکس بدون اعصاب خوردی ...

میتونی کاملللل تعریفش کنی؟

من قضیه گوشی و خونه دوطبقه رو نمی‌دونم 

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
زمان میبره خوب بشی گلم ولی سعی کن آروم بگیری

الان آرومم خدا به همه آرامش بده 

خدانکنه قشنگم  چقدر برات خوشحال شدم نگو بخدا ارزش داشته 🙊😁حسرت درد بدیه این که کسی دیگه کنار ...

عزیز دلمی باور کن فقط دختران که نابود میشن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
عزیز دلمی باور کن فقط دختران که نابود میشن

کاملا درسته متاسفانه 😔

میتونی کاملللل تعریفش کنی؟ من قضیه گوشی و خونه دوطبقه رو نمی‌دونم 

‌گف منو زده گوشی خورد کرده گفته برات میخرم قبول نکردم باز میگفت برام خریده گوشی

میگف خانوادم نگرانن ک شب تنهام بابچه هام میخایم خونه بفردشیم دوطبقه بخریم با خانواده همسرم ک اونا طبقه پایین باشن ما بالا

باز میگف چون شوهرم مریض باهاش میسازم و ی دلیل توزندگیمه ک اون کلید خونه داره میادو میره 

وهرکی یسوال میپرسید میگف نمیتونم ج بدم شناسایی میشم