نوروسرجری_عاشقتم مدیر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 عنوان تاپیک زن دومشوهرم لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 73 پست بچه هام من داشتممیخوندم الان صفحه ۹ بودم توروخدا بگین چیشداونجاش بودم که گفت پریروز منو زد خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت! 1402/12/07 | 08:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گرمه عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 30010 واقعا غمگین بود تاپیکش دارم گریه میکنم سره صبحی حالم بد شد اصلا لطفا اینقد احساسی نباش
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 هیچی خانمه طلاق گرفته پارسال ولی آقا بخاطر بچه ها رفتو آمد میکنه وکلید هم داره.چون این خانم به همسر ... چه بیماری گرفته؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 من دیشب خوندم اعصابم خورد شد مرض دارین گزارش میزنید میتونی تعریف کنی کامل؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
یک_من_جدید عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2847 کی اینقد ذلیله این دوره همش دروغ بود خوب شد یه سری فهمیدن گزارش زدن
نودوپنج عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2674 من دیشب خوندم اعصابم خورد شد مرض دارین گزارش میزنید چون تاپیک سر کاریه بمونه یه عده ناراحت بشن برای چی ..مگه میشه جدا بشی کتک بزنه بعد کلید داشته باشه بیاد بره
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 لطفا اینقد احساسی نباش دسته خودم نیست واقعا خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 کی اینقد ذلیله این دوره همش دروغ بود خوب شد یه سری فهمیدن گزارش زدن جدی دروغ بود؟از کجا فهمیدن؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47120 واقعا غمگین بود تاپیکش دارم گریه میکنم سره صبحی حالم بد شد اصلا سرگذشت بعضیا انقدر بد هست ک باید پاک کنی از سَر بنویسی روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
ریوار عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23839 واقعا غمگین بود تاپیکش دارم گریه میکنم سره صبحی حالم بد شد اصلا گریه نکنید اون خانوم خونه مستقل داشتن بچه هاش هم پیش خودش بودن آقا هم خرجش رو میداد میگفت داداشام خبر ندارن یکساله جدا شدم واین عجیبه بعدش کافیه میرفت شکایت میکرد اصلا چرا نامحرم خونه راه میده که کتک بخوره بچه خواست ببینه ببره بیرون همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 چون تاپیک سر کاریه بمونه یه عده ناراحت بشن برای چی ..مگه میشه جدا بشی کتک بزنه بعد کلید داشته باشه ب ... وای باورم نمیشه دروغ بودالکی گریمگرفت خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
rahaaaa6767 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 18945 چون تاپیک سر کاریه بمونه یه عده ناراحت بشن برای چی ..مگه میشه جدا بشی کتک بزنه بعد کلید داشته باشه ب ... یعنی این قدر دور از واقعیت بود
گرمه عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 30010 دسته خودم نیست واقعا خوب نیست ،من دریای احساسم و خودم ضربه میخورم .تو نباش