2777
2789
عنوان

تاپیک زن دوم‌شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خانمه طلاق گرفته پارسال ولی آقا بخاطر بچه ها رفتو آمد میکنه وکلید هم داره.چون این خانم به همسر ...

چه بیماری گرفته؟

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
من دیشب خوندم اعصابم خورد شد مرض دارین گزارش میزنید

میتونی تعریف کنی کامل؟

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
لطفا اینقد احساسی نباش

دسته خودم نیست واقعا

کی اینقد ذلیله این دوره  همش دروغ بود  خوب شد یه سری فهمیدن گزارش زدن

جدی دروغ بود؟

از کجا فهمیدن؟

واقعا غمگین بود تاپیکش دارم گریه میکنم سره صبحی حالم بد شد اصلا

گریه نکنید اون خانوم خونه مستقل داشتن بچه هاش هم پیش خودش بودن آقا  هم خرجش رو میداد میگفت داداشام خبر ندارن یکساله جدا شدم واین عجیبه بعدش کافیه میرفت شکایت میکرد اصلا چرا نامحرم خونه راه میده که کتک بخوره بچه خواست ببینه ببره بیرون 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
چون تاپیک سر کاریه بمونه یه عده ناراحت بشن برای چی ..مگه میشه جدا بشی کتک بزنه بعد کلید داشته باشه ب ...

وای باورم نمیشه دروغ بود

الکی گریم‌گرفت