2777
2789
عنوان

بنظرتون انصراف بدم؟

465 بازدید | 18 پست

بچه ها من هوشبری میخونم میرم ترم ۲ از دانشگاه درجه ۲ 

بنظرتون انصراف بدم برای پزشکی بخونم 

میگن این شغل کار براش نیست و حقوق کمی داره و در کنار این رشته باید یه مهارت هم بلد باشی خیلی ناراحت میشم وقتی اینجوری میگن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت میشم وقتی بهم میگن در کنار این رشته باید مهارت بلد باشی

ایران همینه خواهرم ی مهارت دیگه یاد بگیری کجا 

از اول استرس کنکور بکشی کنکور بدی چندین سال درس بخونی کجا همین رشته بهتر از تحمل استرسه

ایران همینه خواهرم ی مهارت دیگه یاد بگیری کجا  از اول استرس کنکور بکشی کنکور بدی چندین سال درس ...

بخدا خیلی خیلی سردرگمم

شبا از فکر خوابم نمیبره 

نمیدونم ادامه بدم یا نه 

بخدا خیلی خیلی سردرگمم شبا از فکر خوابم نمیبره  نمیدونم ادامه بدم یا نه

بشین درستو بخون لیسانس بگیری بعدش خدا بزرگه همه شرایطمون همیشه تو اگه شاغلم بشی حقوقت اون قدر زیاد نیست مجبوری مهارت کسب کنی ربطی به رشته تو نداره اکثر رشته ها همینه

عزیزم بزار یه چیزی بهت یگم 

در حال حاظر آینده شغلی هیچ رشته ای تصمیم نیس  

و اینایی که میگن فلان رشته کار نداره اونا از زبون خودشون حرف میزنن ، کسی که تو رشته تحصیلی خودش تمام تلاشش رو یکنه قطعا برای چنین فردی کار هست 

من اینو واقعااااا به چشم دیدم 

رشته خوبیه لاقل مثل پرستاری با مریض و همراه مریض سروکار نداری ما عصابمون خورد شد بخدا

عزیزم درکتون میکنم❤️

مامانم چند روز بیمارستان بستری بود واقعا تلاش پرستار می‌دیدم 

واقعا رشته ای هست که بنظرم باید عشق داشت تا بتونی کار کنی 

اما وقتی برای رشته خودم  خیلی ناراحت میشم وقتی بهم میگن در کنار این رشته باید مهارت بلد باشی واقعا درک نمیکنم 

مثل این همه درس بخونم در کنارش خیاط بشم بخدا قصد توهین ندارم اما ناراحت میشم