2777
2789
عنوان

داستان زندگی دوست پدرم ..همش رااااااسته

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 89 پست

استارتر اتفاقا خیلی مختصر اما مفید همه رو توضیح دادی 

ممنون 

امیدوارم عاقبت همه مون نیک باشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
یعنی مامانش نفرین کرده بوده ؟؟؟

پسره شوهرشو همیشه نفرین میکرده 

نفرینه خورده به پسره خودش

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بابام وقتی با مامانم ازدواج کرد با دختر عمه ی بابام و شوهرش رفتو امد داشتن بابامو دختر عمش عاشق ...

اينم مث فيلماست 

يعني با صيغه بچه دار شد؟ يا دائميش كرده؟  چ كاراي ميكنن مردا!!! بقيه فاميل مثلا عمه بابات ك ميشه مامان اون زنه نظرش چيه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من همیشه تصورم از کسانی که اسمشون غلامه اینه که آدمای طاسی هستن.. یه شیرین شکر شیرین سخن شیرین زبان ...

اتقا غلام تاس بود..دماغ بزرگی هم داشته مثل بادبادک..تو مردم هم خودشو مهربان و زن دوست نشان میداد

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
از مهری بدم اومد خاک تو سر مادری بی دلیل بچه شو نفرین کنه و خدا عدالتش برم یکی بی دلیل مجازات میکنه ...

بچه شوهرش رو نفرين ميكرده يعني پسر غلام رو ولي پسر خودش اون بلا سرش مياد

از مهری بدم اومد خاک تو سر مادری بی دلیل بچه شو نفرین کنه و خدا عدالتش برم یکی بی دلیل مجازات میکنه ...

من چون خبر نداشتم از سرگذشتش.. عاشقش بودم به نظرم خیییلی زن خوبی می‌آمد...ولی بعدش دیدم بهش عوض شد

اينم مث فيلماست  يعني با صيغه بچه دار شد؟ يا دائميش كرده؟  چ كاراي ميكنن مردا!!! بقيه فام ...

دائمیش کرد دیگ بچه داشتن. ولی مامانم اجازه نداد نمیدونم چجوری شدشاید بخاطر بچه. 

عمه بابام نه اصلا براش مهم نبود. با اینکه تو روستا زندگی میکنن خیلی وقیحه و سلیطه زنه.

تا چند وقت بچگیام ک بابام خونه ما هم میومد زنگ میزد فحش میداد با مامانم دعواشون میشد .

استارتر اتفاقا خیلی مختصر اما مفید همه رو توضیح دادی  ممنون  امیدوارم عاقبت همه مون ن ...

فدات عزیزم..من تایپم خوب نیست...اگه سوالی بود بپرسن....ولی یه چیز دیگه یادم اومد..من و حمیرا دوست بودیم تو کوچه بازی میکردیم...حمیرا به پسرا خییییلی رو میداد بهشون نامه میداد....ولی من اصلااااا تو کنم نمی‌رفت خییییلی مغرور بود به هیچ جنس مخالفی بجز همسرم رو ندادم...ولی حمیرا هر روز دوست پسر جدید می‌گرفت...یه بار یه زن همسایه داشتیم متوجه حمیرا شد ...گفت دخترا به مامانشون میرن..من اون لحظه متوجه نشدم...بعدا معنی حرفششو فهمیدم...مامان من خیییلی ساده و آرام و پاک. ..همه دوسش دارن

اينم مث فيلماست  يعني با صيغه بچه دار شد؟ يا دائميش كرده؟  چ كاراي ميكنن مردا!!! بقيه فام ...

بابام یه روستا یکم دورتر از شهرمونه. بعد اونا. توی اون روستان . شهر ماهم کوچیکه ولی مامانم از شهره من اینجا بزرگ شدم.

ولی الان تو شهر ما خیلی زشته این داستان نمیدونم چرا اینا عادیه براشون . من ۲۰ سالمه ینی ۲۰ سال پیش از این کارا کردن 😐 اونم توی روستای اونا . مثلا عروسی هاشون نمیشه لباس خیلی کوتاه پوشید با اینکه کلا زنونس میگن زشته😐 و خیلی لباس پوشیده با شال و شلوار زیر لباس مجلسی و اینا میرقصن. ولی مثلا خونه عمم بودم یه زنه همون روستا میگف شوهرامون میرن بیابون رانندن خیلیاشون نمیتونن خودشونو کنترل کنن اونجاها  خب مثلا چن وقت نمیان رابطه دارن اینا . بعد زیادم براش مهم نبود میخندید میگفتن.مواد اینا میکشن مرداشون تریا ک. عروسی هم میریم امنیت نداره ممکنه یچیزیتو بدزدن باید قاییم کنی😐

خیلی فرهنگشون پایینه اصلا

دائمیش کرد دیگ بچه داشتن. ولی مامانم اجازه نداد نمیدونم چجوری شدشاید بخاطر بچه.  عمه باب ...

بنده خدا مامانت خدا صبرش بده و البته شما ك شاهد اين ماجرا هستيد

بابام یه روستا یکم دورتر از شهرمونه. بعد اونا. توی اون روستان . شهر ماهم کوچیکه ولی.  ول ...

هميشه موضوع فساد همه جا هست ب روستا و شهر هم ربطي نداره

منم گاهي ميبينم اينجا بعضيا از روستا هستن ي تاپيكاي ميزنن از رابطه هاشون تعجب ميكنم ك چطور نميترسن و انقد راحت ارتباط ميگيرن چون همه همديگه رو ميشناسن!