2777
2789
عنوان

تاحالا عمیقا تنهایی رو حس کردین؟

197 بازدید | 17 پست

یه جوری که نگا کنین ببینین من اگه بخوام با یکی حرف بزنم یکی دوتا اپشن بیش تر ندارم و اونم ترجیحم اینه نزنم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 

یادمه یمدت با یه دفتر دوست بودم

درددل هام رو توش می‌نوشتم اون هم جواب میداد

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

خیلی وقتا.

با اینکه بخاطر کارم خیلی اجتماعی ام اما واقعا خیلی وقتا احساس تنهایی عذاب آوری دارم. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اره بغض میکنم هیچکیم نیس باهاش حرف بزنم حرفم بزنم مسخره بازی در میارن هع دیگ هیچی نمیگم

من با فیلم خودمو خفه میکردم ولی اخر روز به این فک میکنم که جوونیمو چطور میگذرونم احساس نا امیدی میکنم

خیلی وقتا. با اینکه بخاطر کارم خیلی اجتماعی ام اما واقعا خیلی وقتا احساس تنهایی عذاب آوری دارم.&nbs ...

باز خوبه حتی در ظاهرم ادمایی هستن که باهاشون حرف بزنی

:))))) خیلی ناراحت کنندس

اشکال نداره 

بعدا فهمیدم همه انسان ها این حس رو پیدا میکنن تو زندگیشون 

حتی اگر کسی هم باشه باز این احساس هست

حتی بعد ازدواج

حتی بعد مادر شدن 

ظاهرا یه بخش درون همیشه تنهاست 

دیگه من هم باهاش واقع بین تر هستم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️