2777
2789
عنوان

عمل زاویه سازی بیکینی

622 بازدید | 49 پست

سلام عزیزان

کسی تا حالا عمل زاویه سازی بیکینی انجام داده؟

با تزریق فیلر یا چربی چنین عملی رو انجام می دن؟

برای واژنی که به خاطر زایمان طبیعی بد فرم شده، واقعا جواب می ده؟

احتمال عفونت بعد از عمل هست؟

هزینه ش حدوداً چقدره و کدوم کلینیک انجام می ده؟

هر کس انجام داده لطفاً راهنمایی کنه

مرسی ازتون 🙏🏻 🫠

زاویه فک واسش میزنن؟

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا آب دهنم از شدت شوک قورت بدم تاپیک ترکیده 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
😂😂😂😂

والا😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

یه سوال 

اونایی ک انجام دادن ، ما باید از کجا نمونه کارها رو ببینیم؟؟؟

یعنی دکترا بعد اینکه زاویه سازی کردن از اونجا هم عکس میگیرن🤔🤔😅

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
زاویه را که ندیدم اما توی یک پیچ دیدم به بکینی فیلر می زدن تا تپل بشه

دلم میخواد با نخ دندون خودمو خفه کنم این چه سمی بود

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺