2777
2789

دوسال و نه ماهشه دوسالگی علائم اوتیسم داشت ک بردم پیش دکتر اردکانی گفت احتمال زیاد بیبی دیجیتاله چون ارتباط برقرار میکرد .و نقشه مغزی اینا نوشت ک پسرم نذاشت انجام بدیم . و من کلا رسانه رو ازش قطع کردم .بدون هیچ آموزش تو این نه ماه خیلی بهتر شده دیگه رو پنجه نمیره.با دستش چیزیو تکون نمی‌ده.خوابش خیلی خوب شد قبلا شب تا صبح روی پاهام میخوابید.دستور پذیری داره .کلمه زیاد میگه جمله هم کم میگه .علائم دیگه نداره . برای سشنبه وقت گرفتم ی ویزیت ببینه بچمو .اما خیلی استرس دارم .دیشب دلم گرفته بودم کلی گریه کردم ک انشالله دکتر بگه بچم مشکل نداره و ببرمش جمکران 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

مامانم میگه نبرش بچه مشکلی نداره .اما خودم می‌خوام خیالم راحت بشه .البته باباش خبر نداره چون اجازه نمیده ببرمش

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.