2777
2789

میدونم از نسخه های مختلف خسته شدی فقط این نسخه جواب میده زودم جواب میده انشاالله با توکل به خدا شروع کن منم دعا کن 

اگرم موهاتون زود چرب میشه میگم چیکار کن 

کسانی که طبع سر گرم دارن هم بهشون می‌سازه 

من روی آقایون ۴۰ تا ۶۰ ساله هم امتحان کردم جواب داد ولی چون تازه شروع کردن هنوز رویش ندیدم ولی ریزش کامل قطع شده .

موخوره هارو هم از بین می‌بره 

همه کارایی که میگم بکن چیزی رو حذف نکن حتما هم اصلش رو بخر .

این نسخه روزانه هست و باید منظم هر روز استفاده کنی تا سریع جواب بده 

🌺 لطفا کسانی که میدونین نیاز دارن و تگ کنین 🙏

یه قطره رزماری میخری 

به علاوه یه شیشه عرق گل ختمی اصل 

۱ شیشه روغن کنجد اصل 

۱ شامپو مناسب استفاده روزانه 

در مورد مارکا خودتون تحقیق کنید من توصیه ای نمیکنم 

۱_ من به ازای هر صد گرم عرق ختمی  ،  ۱ ق.غ قطره رزماری ریختم حالا این ترکیبو توی یه شیشه اسپری بریز هر شب کف سرتو که حتما  تمیز باشه و قبلش با شامپو روزانه شستی باهاش ماساژ بده بذار بمونه تا فردا اگر بوش اذیتت می‌کنه یه کلاه رنگ مو بکش روی سرت یه شال یا روسری هم ببند بخواب این ترکیب چربی اضافی کف سر رو هم  از بین میبره ، عرق ختمی طبع خنکی داره و موها رو نرم میکنه و ریزش مو رو کنترل میکنه 

۲_ روز بعد به مدت دو ساعت قبل از شستشوی روزانه موها کف سر رو با روغن کنجد خوب ماساژ بده این روغن طبع سر گرم رو خنک میکنه ، سرشار از زینک هست که خودش باعث کنترل ریزش مو و رشد مو و کاهش چربی اضافی مو میشه 

۳ _ کسانیکه موهاشون زود چرب میشه ، شوره  یا موخوره دارن  خود دو مورد بالا به مرور چربی موهاشون رو کنترل میکنه و شوره و موخوره هارو بدون کوتاهی از بین میبره  اما برای شروع داخل شامپو روزانه سرکه سفید بریز ( هر روز همون روز توی ظرف جدا داخل ظرف شامپو قاطی نکن ) موها که خوب به کف آغشته شد دو تا سه دقیقه بذار بمونه اینکار رو هفته اول استفاده از نسخه اونم فقط دو نوبت انجام بدین بیشترش باعث وز شدن موها میشه اگر بعد هفته اول دیدی همچنان  چربی مو زیاده میتونی بازم همون هفته ای دو نوبت رو  ادامه بدی کسانی که موخوره زیاد دارن میتونن داخل یه ظرف سرکه سفید بریزن و به مدت یه ربع انتهای موها رو داخلش بذارین میتونین سرکه رو کمی با آب مخلوط کنین ولی من نکردم فقط هم 💥 سرکه سفید 💥 بعد دوبار استفاده دیگه دنبال موخوره ها نگرد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطالعات طب سنتی زیاد دارم ولی دکتر اینو تایید کرد

من سرم زود به زود چرب میشه، فقط قسمت جلو سر مو حالت شکستگی و نازک شدن داره و از قسمت شقیقه ریزش مو گرفتم تقریبا یک ساله. وقتی میرم حموم سرم خنک میشه و راحتم ولی یه روز که میگذره انگار پوست سرم داغ میشه و همش چرب میشه. دیگه حالم بهم خورده

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

من سرم زود به زود چرب میشه، فقط قسمت جلو سر مو حالت شکستگی و نازک شدن داره و از قسمت شقیقه ریزش مو گ ...

انشاالله حل میشه همه کارایی که گفتم دقیقا انجام بدین بعد یه هفته نتیجه رو بگین ریزش هورمونی دارین

انشاالله حل میشه همه کارایی که گفتم دقیقا انجام بدین بعد یه هفته نتیجه رو بگین ریزش هورمونی دارین

من خیلی خسته هستم و باید بخوابم. درخواست میدم لطف کنید قبول کنید فردا با شما صحبت کنم راهنمایی کنید.سپاسگزارم.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

گلم اطلاعات اشتباه تحویل مردم نده 

هیچ پزشکی این چرندیات رو تایید نمیکنه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
گلم اطلاعات اشتباه تحویل مردم نده  هیچ پزشکی این چرندیات رو تایید نمیکنه

عزیزم شما مختاری عمل کنی یا نکنی ولی اول سوال بپرس بعد قضاوت کن پزشک متخصص طب سنتی منظورمه که البته یه رشته دانشگاهیه

عزیزم شما مختاری عمل کنی یا نکنی ولی اول سوال بپرس بعد قضاوت کن پزشک متخصص طب سنتی منظورمه که البته ...

شما اول برو یکم اطلاعاتت رو ببر که به یه مشت اسگلی که علف تجویز میکنن نگی پزشک متخصص😂😂😂

شما هنوز فرق پزشک رو از عطاری تشخیص نمیدی ،بعد میای تو سایت عمومی ادعای فضل و کمال میکنی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
شما اول برو یکم اطلاعاتت رو ببر که به یه مشت اسگلی که علف تجویز میکنن نگی پزشک متخصص😂😂😂 شما هنوز ...

عزیرم زحمتش یه سرچ ساده است که بدونی بهترین دانشگاهای چین و  ایران  از جمله تهران و شهید بهشتی  تدریس میکنن شاید شما از اونا با سوادتری ما خبر نداریم 

سلام عزیزم خوبی تو‌رو‌خدا میشه جوابم بدین من هورمون مردونم تستسورونم بالاس دارم کچل میشم دارو شیمیایی حاضر نیستم بخورم نو رو خدا بگو‌چبکار کنم دعات میکنم بخداااا فقط این ریزش قطع بشه راحت بشم

سلام عزیزم خوبی تو‌رو‌خدا میشه جوابم بدین من هورمون مردونم تستسورونم بالاس دارم کچل میشم دارو شیمیای ...

سلام عزیزم نوره سنتی زرنیخ دار بگیر ((((موقعی که پاکی))) هفته ای دو بار با فاصله کل بدنتو به جز موی سر و صورت و ناخن از گردن به پایین بمال بعد هفت هشت دقیقه کامل بشور پشتش حنا بمال به کل تنت وقتی از حمام بیرون اومدی بدنتو با روغن زیتون خوراکی چرب کن خیلی لازم نیس چرب شه در حد جذب شدن کافیه 

هر روز شربت سرکنگبین نعنایی بخوری دستورش سرچ کن میاد بعد ناهار و شام 

روغن نباتی و سرخ کردنی و پختنی و.. حذف کن به جاش روغن طبیعی مطابق به ذائقه ات مصرف کن مثل شخم گاو ، حیوونی ، زیتون و کنجد 

به جای نمک ید دار نمک دریا اصل پیدا کن مصرف کن 

سه چهار روز بعد اتمام کامل پریود بعد از ظهر رازیانه ۱ ق.چ دم کن با عسل بخور تا شروع پریود بعدی

مهمترین بخش مراقبت‌های دوران پریوده 

هفته قبل شروع پریود حتما دو سه نوبت نوره مالی تو برنامت باشه 

حداقل ۴ روز اول پریود حمام نکن برای نظافت شخصی تاپیک جایگزین مام منو بخون از اون راه استفاده کن من کمک میگیرم هر روز فقط سرمو میشورم و لباسامم عوض میکنم 

دستشویی فقط با آب داغ اونم سریع 

بعد روز ۴ خواستی دوش بگیری در حد ۵ دقیقه بعدش بیا بیرون از کیف آب‌جوش استفاده کن 

اگر نوار بهداشتی رو نمیتونی کنار بذاری حتما چندتا پارچه نخی نو تمیز اتو شده روی نوارت بذار تا از تماس مستقیم بدن با مواد شیمیایی نوار جلوگیری کنی این پد های پارچه ای رو حداکثر هر دوساعت تعویض کن . برای استفاده جدید یا حتما اتو کن یا قشنگ تو آفتاب داغ بنداز خشک شه من یه ظرف در بسته داخل حمام آب و پودر صابون درست میکنم پد آلوده رو با آب خالی اول میشورم دو سه دقیقه بیشتر طول نمی‌کشه بعد ميندازم تو ظرف آب و صابون شب موقع خواب میرم همه دستمال‌ها رو آبکشی میکنم راحت پاک میشه از وقتی اینکارو کردم درد و سوزش و خارش کامل از بین رفته 

برای کاهش دردت دمنوش دارچین و زنجبیل بخور نه مسکن همین قرصا هورمونا رو داغون کرده 

سه روز اول این کاچی رو درست کن حتما بخور بدمزه اس ولی داروئه در حد شده دو قاشق حتما بخور 

دستور پخت کاچی که مشخصه فقط این ادویه ها رو بهش اضافه کن من تو شربت کاچی نشاسته هم اضافه میکنم 

پودر میخک ، رازیانه ، زردچوبه هر کدوم  نصف ق.چ پودر زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه هر کدوم یک چهارم ق.چ 

این دوران مثل وقتیه که رفتی دو ساعت ورزش سنگین کردی بیای بستنی و چلو کباب بخوری همش جذب بدنت میشه موقع پریود جذب بدن بالاس بخوای با سردی بری سراغش باید بی خیال سلامتی بشی 

سنگینی بلند نکن ورزش نکن غذای چرب و پر ادویه نخور سرخ کردنی نخور سردیجات قطع شه تا این دوران طی شه 

شب موقع خواب روی دل و کمرت کیف آب جوش بذار توی روزم با شال ببند پا روی زمین سرد نذار جای سرد و مرطوب نشین 

تو این دوران آجیل نخور گوشت کم مصرف کن اگر کم خونی داری دوران پاکی سه روز در هفته شربت سرکه شیره سرچ کن درست کن بخور بیشتر از سه روز نخور فایده نداره 

من قرص هماتینیک خوردم خوب بود 

برای قطع ریزش مو روغن بنفشه اصل با روغن بادوم شیرین مساوی قاطی کن به ریشه ماساژ بده  روزی شیش هفت ساعت بمونه روی سرت بعد با یه شامپو مناسب مصرف روزانه یا گیاهی بشور