سلام عزیزم نوره سنتی زرنیخ دار بگیر ((((موقعی که پاکی))) هفته ای دو بار با فاصله کل بدنتو به جز موی سر و صورت و ناخن از گردن به پایین بمال بعد هفت هشت دقیقه کامل بشور پشتش حنا بمال به کل تنت وقتی از حمام بیرون اومدی بدنتو با روغن زیتون خوراکی چرب کن خیلی لازم نیس چرب شه در حد جذب شدن کافیه
هر روز شربت سرکنگبین نعنایی بخوری دستورش سرچ کن میاد بعد ناهار و شام
روغن نباتی و سرخ کردنی و پختنی و.. حذف کن به جاش روغن طبیعی مطابق به ذائقه ات مصرف کن مثل شخم گاو ، حیوونی ، زیتون و کنجد
به جای نمک ید دار نمک دریا اصل پیدا کن مصرف کن
سه چهار روز بعد اتمام کامل پریود بعد از ظهر رازیانه ۱ ق.چ دم کن با عسل بخور تا شروع پریود بعدی
مهمترین بخش مراقبتهای دوران پریوده
هفته قبل شروع پریود حتما دو سه نوبت نوره مالی تو برنامت باشه
حداقل ۴ روز اول پریود حمام نکن برای نظافت شخصی تاپیک جایگزین مام منو بخون از اون راه استفاده کن من کمک میگیرم هر روز فقط سرمو میشورم و لباسامم عوض میکنم
دستشویی فقط با آب داغ اونم سریع
بعد روز ۴ خواستی دوش بگیری در حد ۵ دقیقه بعدش بیا بیرون از کیف آبجوش استفاده کن
اگر نوار بهداشتی رو نمیتونی کنار بذاری حتما چندتا پارچه نخی نو تمیز اتو شده روی نوارت بذار تا از تماس مستقیم بدن با مواد شیمیایی نوار جلوگیری کنی این پد های پارچه ای رو حداکثر هر دوساعت تعویض کن . برای استفاده جدید یا حتما اتو کن یا قشنگ تو آفتاب داغ بنداز خشک شه من یه ظرف در بسته داخل حمام آب و پودر صابون درست میکنم پد آلوده رو با آب خالی اول میشورم دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه بعد ميندازم تو ظرف آب و صابون شب موقع خواب میرم همه دستمالها رو آبکشی میکنم راحت پاک میشه از وقتی اینکارو کردم درد و سوزش و خارش کامل از بین رفته
برای کاهش دردت دمنوش دارچین و زنجبیل بخور نه مسکن همین قرصا هورمونا رو داغون کرده
سه روز اول این کاچی رو درست کن حتما بخور بدمزه اس ولی داروئه در حد شده دو قاشق حتما بخور
دستور پخت کاچی که مشخصه فقط این ادویه ها رو بهش اضافه کن من تو شربت کاچی نشاسته هم اضافه میکنم
پودر میخک ، رازیانه ، زردچوبه هر کدوم نصف ق.چ پودر زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه هر کدوم یک چهارم ق.چ
این دوران مثل وقتیه که رفتی دو ساعت ورزش سنگین کردی بیای بستنی و چلو کباب بخوری همش جذب بدنت میشه موقع پریود جذب بدن بالاس بخوای با سردی بری سراغش باید بی خیال سلامتی بشی
سنگینی بلند نکن ورزش نکن غذای چرب و پر ادویه نخور سرخ کردنی نخور سردیجات قطع شه تا این دوران طی شه
شب موقع خواب روی دل و کمرت کیف آب جوش بذار توی روزم با شال ببند پا روی زمین سرد نذار جای سرد و مرطوب نشین
تو این دوران آجیل نخور گوشت کم مصرف کن اگر کم خونی داری دوران پاکی سه روز در هفته شربت سرکه شیره سرچ کن درست کن بخور بیشتر از سه روز نخور فایده نداره
من قرص هماتینیک خوردم خوب بود
برای قطع ریزش مو روغن بنفشه اصل با روغن بادوم شیرین مساوی قاطی کن به ریشه ماساژ بده روزی شیش هفت ساعت بمونه روی سرت بعد با یه شامپو مناسب مصرف روزانه یا گیاهی بشور