2777
2789

کدوم؟! دوست پسر مامان ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماجرا چی بود ؟

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

اره

عزیزم بهتره ب پدرت اگه منطقی هست سر بسته بگی ح مامان نیاز ب توجه داره حس میکنم داره دوران سختی رو داره خواهش میکنم حواست بهش باشه اگه فهمیده باشه خودش متوجه میشه ،بعدم ب مادرت عذاب وجدان بده مثلا بگو میخام برم خونه دوست پسرم اعتراض کرد بخند و بگو تو نباید چیزی بگی یا بگو ازدواحغ نمی‌کنم تا مادر خرابی نشم تا دخترم اذیت بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم بهتره ب پدرت اگه منطقی هست سر بسته بگی ح مامان نیاز ب توجه داره حس میکنم داره دوران سختی رو دا ...

نه متاسفانه نمیتونم بگم از همون اول ازدواج شون باهم مشکل داشتن اونموقع طلاق نگرفتن ۳ نفرو بدبخت کردن تازه میخوان کاری کنن

آخر تاپیک گفتم مامانم بی حیاعه اصلا نمیشه باهاش حرف زد 

میدونه من اهل این نیستم که به فکر پسر و ازدواج اینا باشم همیشه میگه همه مردا عوضین اصلا ازدواج نکن بعد حالا خودشو نگا

.my lifeهندل I need a lot of time to 
نه متاسفانه نمیتونم بگم از همون اول ازدواج شون باهم مشکل داشتن اونموقع طلاق نگرفتن ۳ نفرو بدبخت کردن ...

ولی حق پدرت هست بدونه ،شاید جدا بشن هر کدوم زندگی جداگانه خوبی داشته باشن

ولی حق پدرت هست بدونه ،شاید جدا بشن هر کدوم زندگی جداگانه خوبی داشته باشن

اره ولی بچه هاشون چی؟من چی؟مگه چی میخواستم ازشون؟داشتن خانواده خوب هم باید جزو آرزو ها باشه؟ 

.my lifeهندل I need a lot of time to 
اره ولی بچه هاشون چی؟من چی؟مگه چی میخواستم ازشون؟داشتن خانواده خوب هم باید جزو آرزو ها باشه؟ 

می‌دونم ولی با هم بودنشون و دیدن این خیانت ها بدترع،گاهی آرامش تو طلاقه ،،شاید مادرت جدا بشه و قدر عافیت رو هم بدونه ،،

نه متاسفانه نمیتونم بگم از همون اول ازدواج شون باهم مشکل داشتن اونموقع طلاق نگرفتن ۳ نفرو بدبخت کردن ...

تو طعمشو نچشیدی واسع همین بهت گفته ک   بوی کباب  نیست خر داغ میکنن ولی واسع خودش چون  طعمشو چشیده می دونی چ خبره.   زیر زبونش مزه کرده.  ب احتمال  زیاد توجه ونیاز جنسی‌شان اذیتش  می کنع  ک رفته دنبال این کار مامانای قدیم

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕