2777
2789
عنوان

خانم ها مامان ها لطفا بیاین بچم

68 بازدید | 7 پست

بچم پونزده روزه ابریزش بینیش قطع نمیشه دوبار هم دکتر بردم ابریزش باعث شده نتونه خواب راحتی داشته باشه و مهاط بینیش میره تو حلق و باعث سرفه میشه 

تو رو خدا اگه راه حلی که نتیجه داده براتون بهم بگید 

اینم بگم سیتریزین استفاده کردم 

قطره ممتازون هم استفاده کردم 

سرش رو کلاه میپوشونم 

دیگه کلافه شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ترشح بینیش مثل ابه احتمالا الرژیه، اگه سبز یا زرده عفونیه و احتمالا آنتی بیوتیک میخواد  با ...

سرما خورده بود و عفونت گرفته بود بچم دکتر انتی بیوتیک داد دادم ده روز اوایل سبز و عفونی بود اما الان بی رنگه به خدا دیگه کلافه شدیم خوب نمیشه چکار کنم 

سرما خورده بود و عفونت گرفته بود بچم دکتر انتی بیوتیک داد دادم ده روز اوایل سبز و عفونی بود اما الان ...

امسال خیلی بد بود از نظر بیماری بچه ها 

شربت پلارژین کیدز هم خوبه 

نمی دونم دوز دارو رو درست دادن یا نه، امیدوارم اوکی باشه

امسال خیلی بد بود از نظر بیماری بچه ها  شربت پلارژین کیدز هم خوبه  نمی دونم دوز دارو رو ...

اره عزیزم داروهاش اموکسی کلاو بود 

پلارژین بود 

آیورامی

سیتریزین 

اسپره ممتازون 

جلوی آب ریزش رپ اصلا نگیر به جاش کمک کن زود تر تخلیه بشه بخار گرم بده بهش بزار آب داغ بشه با بچت برین زیر یک چادر یا ملحافه چیزی تا کامل بخار بخوره آب بینیش زود تر تخلیه شه ...

جلوی آب ریزش رپ اصلا نگیر به جاش کمک کن زود تر تخلیه بشه بخار گرم بده بهش بزار آب داغ بشه با بچت بری ...

واااای به خدا تمام این ها که گفتید رو انجام دادم اما تمومی نداره ابریزش خسته شدم به خدا