2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6820 بازدید | 162 پست
کسیم نگفت زندگی فردی ب فرد دیگه ای مربوطه ما فقط نظرمون و واقعیت رو راجب کسایی که عمل زیادی میکنن گف ...

منم نظرمو راجب حرف شما گفتم تبادل نظر دیگه هرکسی هرجور که دوست داره میتونه باشه یکی عمل کنه یکی نکنه 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینیت خوبه به فرم صورتت میاد ولی عمل کنی ۹۹درصد چهرت تغییرمیکنه وزیباترمیشی ومهم تر از همه حرف بقی ...

خودم دلم نمیخواد عمل کنم همینجوری راضیم از دماغم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
همین خانم با تاپیکش داره منکر میشه  شما اومدی ماست مالی؟!  میگه کار خدا که زیبایی خودشون ...

امیدوارم بچه های شما هم همینقد منحصر به فرد مثل خودتون بشن اونوقت که میفهمی ژن یعنی چی و عمل یعنی چی

خوده خدام زیباییو دوست داره دیگ چ برسه ب ادما وقتی یکی یه ایرادی توصورتش داره یااصلا فرم صورتشو نمی ...

همونطور که انقد درگیر کامنتای منی کاش همین کامنتی که ریپلی زدی رو هم درست میخوندی خط اولش گفتم که هرکسی که مشکلی داره و عمل میکنه هیچ ایرادی نداره ولی بعضیا شورشو در میارن که پلنگ شن! 

بعدشم وقتی یکی مثلا بلاگر میاد قیافه عملیشو به نمایش میزاره پس میخواد که ما راجبش نظر بدیم و همونطور که دوس داره ازش تعریف شه باید انتظار نقد شدن رو هم داشته باشه!

در ضمن به کسی که زیر تیغ جراحی رفته باشه یا صورت و بدن خودشو دستکاری کرده باشه میگن عملی! پس لازم نیس ک مقاوت کنین و بدتون بیاد ک چرا بهتون میگن عملی و گارد بگیرین😂

لطفا دیگه ریپ نزنین نظرتون محترمه و دیگه نمیخونمش که بخوام جوابی بدم حرفمو زدم🌱

امیدوارم بچه های شما هم همینقد منحصر به فرد مثل خودتون بشن اونوقت که میفهمی ژن یعنی چی و عمل یعنی چی

چه ربطی داره 

چرا متوجه حرفتون نشدم؟! 

میشه بیشتر توضیح بدید خانم زیبا

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
حالا ی دماغ چیزی نیست😐👌🏻

نه دیگه پشیمون شدم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

رفتار یه چیز شخصیه، یه نفر ذاتا ممکنه غرور بیشتری داشنه باشه و یا حتی درونگرا باشه و به نظر شما مغرور بیاد! بهرحال اینکه رفتار هر فرد به خودش مرتبطه و همچنین انتخاباش مثل عمل زیبایی و اینکه مهم زیبا بودنه حالا با عمل یا نچرال اهمیتش واسه شما چیه؟

نچرال بودن اگه باعث زشتی باشه توی هیچ‌ دوره ای مد نمیشه. 

دقیقا😂طرف بینیش یه متره فکش خرابه لباش یه خط نازکه دندوناش افتضاحه بعد فاز نچرالی برداشته عملیارو میکوبه!!!

وقتی بیس چهره خوب نیس چه فرقی میکنه نچرال باشه یاعملی درهرصورت زشته!

و به قول شما زشتی هرگز مد نمیشه ذات انسان عاشق زیباییه .

من ازعمل افراطی که خودشونو از ریخت انسانی میندازن متنفرم اما گاهی بایه عمل کوچیک چهره واقعا هزار درجه بهتر میشه

من قبلا بینیم کوچولو بود اما فرمشو دوست نداشتم عمل کردم واقعا چهره م صدرصد بهتر شد اعتماد بنفسم هزار برابر شد!

یا دندونام مادرزادی حوب نبود درستشون کردم الان عاشق لبخندمم و همیشه میخندم.آیا اینا برای لذت بردن از زندگی کافی نیست؟😁من نمیدونم چرا بعضیا از خودشون دریغ میکنن این لذتو .

نچرالم

ولی به نظرم حق نداریم به اونایی که عمل کردن نگاه تحقیر آمیز داشته باشیم

خیلیاشون،بینی خوبی داشتن عمل کردن

دختر دایی منم عمل کرد قبلشم بینیش خوب بود 

الان بین نچرال و عملی،نباید دسته بندی کنیم

بین اونایی که بیشتر به پوست و موهاشون میرسن و اونایی که خودشونو رها کردن ،در واقع میشه تفاوت قائل شد

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید