2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

6819 بازدید | 162 پست

طرف رفته سرتا پاشو کوبونده  از نو ساختهبعد یه جوری به  کسایی مثل من که نچرالن نکاه‌ از بالا به پایین میکنه والا من خوب یادمه قبلایکی از زیباترین دخترای بودم که توی منطقه ی که زندگی میکردم اما الان همه به لطف عملا خوشگل شدن و امثال من دیگه یه معمولی به حساب میایم مورد داشتیم خدا شاهده طرف اندازه یه انگشت من دماغ داشت رفت عمل کرد الان فاز آنجلینا جولی گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما چرا حسودیت شده؟! 

یعنی اونی که خدا بهش زیبایی نداده تا ابد نباید زیبا بشه که یوقت شما معمولی به حساب نیای؟! 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
زمان قدیم بود باز یه چیزی الان مگه فقط اونه پول داده عمل کرده ک خیال میکنه مرفهه 

نه نه مرفه بحثش نیس خدایی من از اون دسته های نیستم که بخوام از کسی ایراد بگیرم بد برداشت نشه ولی دیگه بعضی خانوما شورشو در آوردن با عمل همونا بعد فکر میکنن چقد قشنگن بابا همه عمله

تازه بهشون بر هم میخوره ک میگیم عملین😂😂😂یارو دماغو عمل کرده لبا رو ژل زده گونه چونه و ... ژل زده بعد بهش میگی نچرال نیستی عملی ای بدش میاد میگه من مگه چقد عمل کردم ک عملی باشم حالا بجز دماغمو لبمو گونه هامو و ...😐😐😂😂😂

حالا شما چرا حسودیت شده؟!  یعنی اونی که خدا بهش زیبایی نداده تا ابد نباید زیبا بشه که یوقت شما ...

اونی که عمل کرده یه زمانی چهرش فابریک بوده لابد حسرت یه عملی دیگه خورده استارتر میگه فیس و افاده اشون واس چیه؟

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند

🤔😑میخواستم دماغمو عمل کنم

🤣😑با دیدن این تاپیک پشیمون شدم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
اونی که عمل کرده یه زمانی چهرش فابریک بوده لابد حسرت یه عملی دیگه خورده استارتر میگه فیس و افاده اشو ...

قرار نیست که همه چی به زبون اورده بشه 

ایشون ته حرفش داره میگه اونا حق زیبایی ندارن .

اینم زده تنگش که یه سطحی نگر فکر کنه منظورش اونه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.