2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6819 بازدید | 162 پست
نه نه مرفه بحثش نیس خدایی من از اون دسته های نیستم که بخوام از کسی ایراد بگیرم بد برداشت نشه ولی دیگ ...

تو یه مطلب خارجی بود نوشته بود زدن چسب بینی طولانی مدت واس خانوم ها تو ایران افتخاره به خاطرش خوش حالن

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
حسودیییی؟؟؟؟؟

بله از حرفاتون به شدت برداشت میشه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدیدا حس میکنم شما حق گو به دنیا اومدی

مرسی عزیزم😂

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

اره منم عمل کردم چون خودمو اونجوری دوست نداشتم

چون از نظر خودم طبیعی خوشگل نبودم

تغییر میخواستم

حالا دلیل نمیشه خودمو با بقیه مقایسه کنم

دوست دارم جوری باشم ک خودم دوس دارم

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
قرار نیست که همه چی به زبون اورده بشه  ایشون ته حرفش داره میگه اونا حق زیبایی ندارن . اینم زد ...

درسته در هر صورت چهره جدید مبارکشون باشه ما که بخیل نیستیم

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
تازه بهشون بر هم میخوره ک میگیم عملین😂😂😂یارو دماغو عمل کرده لبا رو ژل زده گونه چونه و ... ژل زده ...

دقیقا مشکلم همینه حداقل اقرار کنن ببین من تو یه مدرسه بودم ۴۰۰نفر دانش اموز بین همه ی ما دونفر خوشگل بودن اما الان ماشالله همه خوشگل خوش هیکل چندی پیش ارایشگاه بودم دیدم یه خانوم خیلی خوشگل اومد خب صورتش که همه جا عملی موهاش خیلی بلند سالم بود تا که گف تماما اکستشنه بعد رسیدیم به اندامش داشت به خانوم ارایشگر میکف که هنوز جای عمل اسلیوش نرفته و بین همین حرفا به سینه هاشم که پروتز بود اشاره کرد ولی اون خانوم به شدت خانوم مهربون و خاکی ای بود اما بعضیاشون یه جور خودشونو میگیرن انگار از شکم مادر انقد خوشگل در اومدن

اره منم عمل کردم چون خودمو اونجوری دوست نداشتم چون از نظر خودم طبیعی خوشگل نبودم تغییر میخواستم ح ...

عزیزم منم دوس دارم عمل کنم اما میترسم گلم بحثم با عمل نیست خداشاهده منظورم یه سریاس که تو خیابون امثال من ک نچرالم میبینن یه جور نگاه میکنن میگم

اره منم عمل کردم چون خودمو اونجوری دوست نداشتم چون از نظر خودم طبیعی خوشگل نبودم تغییر میخواستم ح ...

من خودم یه سری عملا مثل لابیا پلاستی و شبیه بهشو قبول ندارم.

ولی یه وقتایی یه عضوی از صورت کل زیبایی فرد مختل میکنه 

خود من ابروهام خیلی پایینه و حتما لیفت شقیقه میکنم 

تا چهرم شاداب تر بشه 

و اعتماد به نفسم بالاتر بره 

بعد یه نفر که خودش خدادادی ابروهاش بالاس باید به من بگه زیبایی تو فیکه؟! 

عزیزم منم دوس دارم عمل کنم اما میترسم گلم بحثم با عمل نیست خداشاهده منظورم یه سریاس که تو خیابون امث ...

والا منم دارم میگم کسی حق نداره با حقارت ب کسی نگاه کنه

این چیزا سلیقه ای هست

یکی عمل میکنه یکی نه

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است