2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6819 بازدید | 162 پست
بخدا یادمه تو یه تاپیت دیگه هم بودی  درباره دهه هشتادیا بود فک کنم  حق میگفتی

عزیزم چه خوب یادتون مونده

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
من خودم یه سری عملا مثل لابیا پلاستی و شبیه بهشو قبول ندارم. ولی یه وقتایی یه عضوی از صورت کل زیبای ...

بله عزیزم فیکه هرچی خدا داده اون میشه‌چهره ی واقعی آدم بقیش هنر دست دکتر ارایشگر و…..:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه مرفه بحثش نیس خدایی من از اون دسته های نیستم که بخوام از کسی ایراد بگیرم بد برداشت نشه ولی دیگ ...

مخصوصا مردا ک اصن متوجه عمل و اینا نیستن😅

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
من خودم یه سری عملا مثل لابیا پلاستی و شبیه بهشو قبول ندارم. ولی یه وقتایی یه عضوی از صورت کل زیبای ...

نه بخدا این چه حرفیه 

من یه عقیده دارم تو زندگیم

هرکاری ک بهت اعتماد بنفس میده رو انجام بده

اگه چیزی رو دوس نداری تغییرش بده

بخدا زندگی دو روزه جوری باشیم ک دوست داریم

کاملا موافقم با شما

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
بله عزیزم فیکه هرچی خدا داده اون میشه‌چهره ی واقعی آدم بقیش هنر دست دکتر ارایشگر و…..:

مهم برتریه که الان جراحیا حتی رو دست زیبایی واقعی رو هم به قول خودتون زدن  

جوری که کم کم اونایی که مثل بقیه شرایط عمل و استفاده از این موهبت ندارن احساس خطر و معمولی بودن کردن عزیزززرم

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
اره منم عمل کردم چون خودمو اونجوری دوست نداشتم چون از نظر خودم طبیعی خوشگل نبودم تغییر میخواستم ح ...

😍👌❤️آفرین به شما

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
اره ولی خدادادی حالا یکی یه مشکل داره عمل میکنه ولی الان بخدا که ۹۰درصد عملی ها شبیه هم شدن 

من هیچ عملی ندارم دوست دارم بینیم عمل کنم ولی فعلن نشده ولی هرکسی حق داره برا چهره و زندگیش خودش تصمیم بگیره دوست داره عمل کنه ژل بزنه چهره ی خودشه به دیگران ربطی نداره

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

به هر حال مهم الانه 

نمیتونیم بگیم چون یه دوره ای دماغ دراز و لب قیطونی بوده الان نباید فکر کنه خوشگله

اتفاقا اون برای همین احساس زیبایی این همه هزینه کرده

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
نه بخدا این چه حرفیه  من یه عقیده دارم تو زندگیم هرکاری ک بهت اعتماد بنفس میده رو انجام بده ...

شما منظور منو متوجه نشدید من با عمل نمیگم مخالفم میگم از مغرور شدن بعدش که یادشون میره دماغ خیلی کم پیش میاد رو فرم باشه دندون خیلی کم پیش میاد ردیف و سفید باشه گونه ها همیشه برجسته نبوده لبا همیشه قلوه ای نبوده  امثال ما نچرالا رو میبینن فکر میکنن انسان اولیه دیدن منظورم اینه

مهم برتریه که الان جراحیا حتی رو دست زیبایی واقعی رو هم به قول خودتون زدن   جوری که کم کم اونا ...

ولی همه علاقه ای به پلاستیکی بودن ندارن من اگر پول دنیا رو داشته باشم هیچ عملی انجام نمیدم 

در ضمن جدیدا داره نچرال بودن مد میشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...