2777
2789

مثل بوی نم بارون،توی ماشین آهنگ مورد علاقه ت پلی شه،چای خوردن با خاهر و مادر،بوی شالیزار ،صدای دریا....

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

چای بریزم زیر پتو لم بدم فیلم ببینم یا با گوشی ور برم. بزرگترین آرامشه واسم

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی نوزاد

بوی کتاب نو

خانم بیا پایین بستتو تحویل بگیر

خوابیدن زیر آسمون

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

نقاشی تو دفتر ترتمیزو یا مدادرنگیای نو و روغنی...

گاز زدن پیتزای داغ ک بوش پر شده...

درآوردن تیکه خوردنی ک لا دندون گیر کرده...

خوردن خوراکیای دلخواه نصفه شبی...

و...

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

البته اینکه بارون بزنه تو ماشین دور دور باشیم یا دور اتیش بشینیم هم باحاله. یا با خانواده شبا جا بندازیم کنار هم بخوابیم 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

این ماگه🥺عاشقشم با دیدنش حالم خوب میشه، انشالله فردا پست میشه برام😍😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤