2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 62169 بازدید | 681 پست
عزیزم من قرص وروژست میخورم 2 ماه .4 روز درد دارم .میخواستم ببینم شما قرص میخوردی بازم درد داشتی؟

من یکی دو ماه اول درد نداشتم بعدش کم کم اومد در تاریخ های پریودی ولی پیوسته نه مثلا یه ساعت یه درد مبهم  بعد خوب میشد اونجور هم نبود که مسکن بخورم قابل تحمل بود نهایت کیسه اب گرم درصورتی که قبل وروژست دردها فجیع بود برام

کاملا پریودتون قطع شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی میدونه ازمایش ca125 اگر کیست کوچیک بشه میاد پایین یا خود داروهای هورمونی هم میاردش پایین؟؟ 

اینکه شب قبل پروژسترون بخوریم فرداصبح ازمایش بدیم تاثیر توی نتیجه نمیزاره غلط نشون بده؟

شما براتون طی دوره درمان میگن این ازمایش رو تکرار کنید یا همون بار اول کافی بوده?

سلام عزیزم چی محو میشه و میاد؟ دردا یا کیست ها؟

کیست عزیزم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من خودم اکثر اینا رو رعایت میکردم ولی درگیرش شدمهعی کاملا محو ‌میشه هعی میادمن دردام‌گاها شبیه درد ز ...

مطمئنی آندومتریوزه عزیزم؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کسی میدونه ازمایش ca125 اگر کیست کوچیک بشه میاد پایین یا خود داروهای هورمونی هم میاردش پایین؟؟ اینکه ...

گلم من دکتر بهم گفت تکرارش کنین این آزمایش رو میدی نباید پریود باشی حالا نمیدونم مصرف قرص ها هم روش تاثیر میذاره یا نه

من خودم عددهای ca125 خیلی بالاست

و نمیدونم چرا

فکر میکنم بیشتر بخاطر التهابه التهاب بدنت کم بشه میاد پایین از شما چنده؟

علایم اولیه‌ش چیه؟؟

متفاوته

معمولا دردای زیاد هنگام پریود و رابطه جنسی و این موارد 

البته من کلا هیچ دردی نداشتم و ندارم

گلم من دکتر بهم گفت تکرارش کنین این آزمایش رو میدی نباید پریود باشی حالا نمیدونم مصرف قرص ها هم روش ...

اولین بار شصت و خورده بود بعد یه ازمایشگاه دیگه رفتم پایین تر بود نمیدونم کدوم درسته.

تو نی نی سایت بعضیا باوجود چندتا کیست این ازمایششون نرمال بوده

اولین بار شصت و خورده بود بعد یه ازمایشگاه دیگه رفتم پایین تر بود نمیدونم کدوم درسته.تو نی نی سایت ب ...

درسته 

شاید باورت نشه از من رو ۶۰۰ که قرص قطع کردم پریود دم بعد از یکسال اومد روی ۴۰۰

دبگه جرات نکردم برم آزمایش بدم

ابن مقداری شما میگی نرمال نترس

قرص کورکومین یا کورموکس بخور از زردچوبه است زردچوبه برای التهاب های آندو عالیه

درسته شاید باورت نشه از من رو ۶۰۰ که قرص قطع کردم پریود دم بعد از یکسال اومد روی ۴۰۰دبگه جرات نکردم ...

نرمالش ۳۵ خب

ان شاء الله این بار که بری دیگه حساااااااابی اومده باشه پایین

شمام هر شش ماه میری سونو داخلی؟

نرمالش ۳۵ خبان شاء الله این بار که بری دیگه حساااااااابی اومده باشه پایینشمام هر شش ماه میری سونو دا ...

دکتر وقتی عددها رو دید ترسید گفت عمل بکن باز وقتی پایین اومد به دکتر دیگه گفت نه فعلا نمیخواد

ما چون آندو داریم ابن مقداری طبیعیه

من نه سونو شکمی رفتم سالی یکبار هم میرم سونو مقعدی 

اهوووممن سالی دوبار میگه سونورکتال که خودش تو مطب انجام میده😢

وقتی قرص میخوری دیگه اینقدر نیاز نیست

گلم

عزیزم

مطمئنی آندومتریوزه عزیزم؟

بله‌بهش کیست شکلاتی م میگن‌

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.