2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 62211 بازدید | 681 پست
گلم با دارو راحت کیست هاتون میره؟ خوبه بازمشاید هموراژیکه کیستتون نه اندومتریوما، چون هموراژیک میگن ...

نه جانم ‌کیست شکلاتی 

که با قرص‌یک‌و نیم‌رفع شد

مابقی م  رفع میشه با دردد فراوان انگار دارم  جنین سقط میکنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وقتی قرص میخوری دیگه اینقدر نیاز نیستگلمعزیزم

خود دکتر میگن باید هر شش ماه بیای

تو مطب یه خانم  دیدم همون مدت که وروژست مبخورده گسترش پیداکرده بوده عمل کرده بود به تخمدانشم در اورده بود.البته خب فکر کنم این موارد خیلی کمه احتمالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود دکتر میگن باید هر شش ماه بیای تو مطب یه خانم دیدم همون مدت که وروژست مبخورده گسترش پیداکرده بود ...

اوه چقدر سخت

ان شالله بعد از عید برم یه سونو مقعدی انجام بدم

لامصب سونو سختی هم هستش

خوب وقتی پریود نشی چطوری گسترش پیدا بکنه؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سلام خانوما منم تازه متوجه شدم که کیست آندومتریوما تو تخمدان چپم دارم و تو رحمم فیبروم دارم شش و نیم ساله عروسی کردم هنوز بچه ایی ندارم نزدیک دوماه هس اقدامم برا بارداری توروخدا دعام کنیین باردار بشم.خیلی ناراحتم.دکترا گفتن که طبیعی نمیتونی باردار بشی باید قبل از اینکه بری عمل باید تخمک فریز کنی.ما هم به این کار راضی نیستیم آخه ذخیره تخمدانمم خیلی پایین اومده یک دهم شده.اینجا کسی با شرایط من هس که توسته طبیعی باردار بشه؟؟؟توروخدا بیایین با راهکار به همدیگه کمک کنیم.در ضمن ی مدتیه تونستم تغییر سبک رو شروع کنم توکلم فقط به خودشه.وسلام.در ضمن من متولد 70 هستم.

سلام خانوما منم تازه متوجه شدم که کیست آندومتریوما تو تخمدان چپم دارم و تو رحمم فیبروم دارم شش و نیم ...

سلام عزیزدلم رژیم رو حتما داشته باش درکنارش از قرص های تقویت تخمک مثل اولویت استفاده کن 

کیستت چند سانته؟

ناامید نشو خیلیا جواب گرفتن

سلام عزیزدلم رژیم رو حتما داشته باش درکنارش از قرص های تقویت تخمک مثل اولویت استفاده کن کیستت چند سا ...

سلام عزیزم.آخه میترسم از داروهای تحریک تخمک کنم که هم برا کیسم ضرر داشته باشه هم برا فیبرومم.محتاج دعا هستم.دکتر هیچ داروی شیمیایی ننوشته.موندم چکار کنم؟؟؟برم عمل یانه؟؟دلمون اصلا نمیخواد بریم سراغ آی وی اف اگرم بدون فریز برم عمل دیگه فک نکنم برام ذخیره ایی بمونه یا نه؟؟

سلام عزیزم.آخه میترسم از داروهای تحریک تخمک کنم که هم برا کیسم ضرر داشته باشه هم برا فیبرومم.محتاج د ...

گلم نههه قرصی مثل ابواست تاثیر روی آندو یا فیبروم نداره

فریز تخمک هم بلهه اگه میتونی انجام بده

فهلا ای وی نکن 

کیستت بزرگه یا کوچیک ؟ چند سانته؟

من یکی دو ماه اول درد نداشتم بعدش کم کم اومد در تاریخ های پریودی ولی پیوسته نه مثلا یه ساعت یه درد م ...

نه همیشه لکه بینی دارم و در تاریخ پریودیم بیشتر میشه.. من هم 2 ماه درد ندارم چند روز که دوباره درد دارم نمیدونم چرا

از تجربه خودم بخوام بگم من زمانی که متوجه این بیماری شدم دکترم منو ترسوند گفتن باعث ناباروری میشه و ...

سلام عزیزم 

منم همین بیماری رو دارم تازه متوجهش شدم 

دکتر بهم قرص داد گفت از روز اول پریودی بخورم ولی من اشتباهات از شبی ک قرص رو گرفتم خوردم پریود نشده بودم هنوز سه تا دونه خوردم تا الان مشکلی پیش میاد بایدقطع کنم یا ادامه بدم؟؟

چرا عزیزم دارم قرص وروژست هم میخورم چون کیستم بزرگه فعلا نیاید پریود بشم ولی رژیم بیشتر کمک میکنه تو ...

عزیزم ورزش کردن و مصرف مکمل های تقویتی مثل آهن زینک هیرویت و اینا رو میشه مصرف کرد چون من به شدت ریزش مو دارم

سلام عزیزم منم همین بیماری رو دارم تازه متوجهش شدم دکتر بهم قرص داد گفت از روز اول پریودی بخورم ولی ...

سلام عزیزم چه بد متاسفم

نه گام فرقی نداره چون ما باید پشت سر هم چندین ماه بالاخره ابن قرص رو بخوریم خیلی فرقی نداره

گلم

عزیزم 

عزیزم ورزش کردن و مصرف مکمل های تقویتی مثل آهن زینک هیرویت و اینا رو میشه مصرف کرد چون من به شدت ریز ...

مکمل هایی مثل اولترا لیکوپن اولترا ویتامین سی و وولفرام منیزیم رو حتما بخور

ریزش مو بخاطر قرص ها ممکنه پیش اومده باشه میتونی از قرص بیوتین هم استفاده بکنی

و جوانه ماش هم خیلی خوبه

آهن و زینک هم بخور در حدی که تو بدنت در حد تعادل باشن و بیشتر نسن 

اول میتونی بری یه آزمایش بدی و چک بکنی ببینی ویتامین های بدنت در چه حده