2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حداقل میگفت رفت بلاخره ؟ با دعوا رفت یا ارامش؟ ای وی اف کرد یا کنسل شد؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

@هلیا_۹۸

والا منم کنجکاوم 😂😂

من نمیدونم چجوری تگ میکنن هنو با سایت خیلی اشنا نیستم🤕

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
فکر کردم خواهر شوهره هستی 😂

وای نه بخدا این حجم از آویزونی از من برنمیاد 🤣 خواهرشوهر من یه شهر دیگه است شش ماه یکبار میریم یه شام میخوریم شب میمونیم صبونه میخوریم و برمیگردیم اونم با کلی خجالت و اصراررررر ک‌بیشتر بمونید . اون خیلی عجیب بود یه چیزی هست این وسط 

🖤

خواهر شوهره از رو کلید خونه یکی واسه خودش میزنه بعد الکی میگه باشه ما میریم بعد توی راه با شوهرش دعوا میکنه ماشین میگیره برمیگرده به این امید که داداش و زن داداشه رفتن شهرستان اما برمیگرده میبینه اینا فقط میخواستن اینو بیرون کنن شروع میکنه به سلیطه بازی که یهو هلیا دردش شروع میشه و الانم چند هفته زودتر زایمان کرده!

همه این داستانا دروغه بچه هستن میان سرکار میزارن

آره راس میگی منم تاپیک های قبلیش خوندم دیدم خودش میخواسته آی وی اف کنه برا پسر دار شدن به دروغ میگه خواهر شوهرم میخواد 

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم